NISU ŠTEDELI GRLA! Srpski teniseri iz sveg glasa ZAPEVALI "Bože pravde"! Ovakva ljubav prema OTADŽBINI dugo nije VIĐENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije igra protiv Italije za plasman u finale Dejvis kupa.

NISU ŠTEDELI GRLA! Srpski teniseri iz sveg glasa ZAPEVALI "Bože pravde"! Ovakva ljubav prema OTADŽBINI dugo nije VIĐENA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dejvis kup reprezentacija Srbije

Krenulo je polufinale Dejvis kupa, a na teren je prvi izašao Miomir Kecmanović protiv Lorenca Musetija.

Uoči njihovog duela predstavljene su ekipe, ponovo su "orlovi" izašli sa pesmom "Veseli se srpski rode", ali nisu štedeli grla ni tokom intoniranja srpske himne.

Orilo se "Bože pravde" na tribinama u Malagi, a Novak Đoković i ostali teniseru su zagrmeli. Pevali su iz srca i tako oduševili celu Srbiju.

Podsetimo, u drugom meču oko 14 časova sastaju se prvi teniser sveta Nole i glavna uzdanica Italijana Janik Siner.

Biće to njihov treći okršaj od početka sezone, a Đoković je slavio dva puta, poslednji u Torinu na Završnom mastersu 6:3, 6:3, koji mu je bio rekordni sedmi u karijeri.

Prethodno ga je Siner dobio u grupnoj fazi, ali se Novak osvetio kada je bilo najpotrebnije. Navijači Srbije očekuju da će i danas najbolji u istoriji "belog sporta" pokazati koliko je kvalitetniji i povesti "orlove" do druge "salatare", prva je osvojena 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan2019

27.11.2023 10:35

Ljubav prema Otadžbini? Dakle, pojela nas je crna rupa. Ko je ugasio svetlo? Postoji li, ovde, još iko normalan?