SKANDALČINA! Selma Bajrami maše DVOGLAVIM ORLOM na nastupu, pljunula na Srbe koji je HLEBOM HRANE - SRAMOTA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Selma Bajrami zna da uzima srpski dinar, da zarađuje i promoviše se u Srbiji, a na nastupima maše dvoglavim orlom!

SKANDALČINA! Selma Bajrami maše DVOGLAVIM ORLOM na nastupu, pljunula na Srbe koji je HLEBOM HRANE - SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: Selma Bajrami/tiktok, Shutterstock

Shutterstock

Pevačica Selma Bajrami napravila je veliki peh u karijeri. Naime, ona je nedavno, na njenom nastupu pokazala dvoglavog orla, a snimak je postao viralan na društvenoj mreži X.

Selma je tokom svirke počela da igra i zabavlja prisutne, pevajući albanske pesme, što je izazvalo bunt na društvenim mrežama. Naime, ovo su mnogi shvatili kao provokaciju Srba, budući da se Selma u našoj zemlji proslavila, zarađivala srpski novac, a nebrojano mnogo puta gostovala po emisijama, gde je promovisala svoje pesme, nastupe i koncerte. 

 

 

- "Je l' ona to nariče šiptarske pesme?", "Selma peva na albanskom", "Svako ko je pozove u svoju emisiju je magarac", "Ovoj treba zabraniti ulazak u Srbiju" - glasili su neki od komentara.

Podsetimo, tokom prethodnog gostovanja u emisiji ,,Amidži šou" Selma je imala problem zbog pitanja, te je ušla u raspravu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, koji joj je objasnio da je on autor emisije, te da su svi gosti u tom trenutkku bili lepo raspoloženi i da nije bilo umesno njeno ponašanje uživo u emisiji. 

Foto: ATA Images

Selma Bajrami i Ognjen Amidžić

 

Selmi je bilo ispod časti da Era Ojdanić odgovori sa koliko žena je bio u životu, ali joj nije strano i nije joj ispod časti da uzima srpski novac, da peva u Srbiji za dobru svotu, a da pokazivanjem dvoglavog orla provocira narod koji ju je i proslavio. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading