Ruska stranka: Zahtevamo hitan prekid evropskih integracija – STOP EU (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.11.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predizborna kampanja u Srbiji polako ulazi u finiš, političke poruke i akteri su raznovrsni, a pažnju svakako skreće Ruska stranka sa zahtevom da Srbija prekine sve pristupne pregovore sa EU i da se u potpunosti okrene ka istoku.

Ruska stranka: Zahtevamo hitan prekid evropskih integracija – STOP EU (VIDEO)

Foto: Youtube

Ruska stranka se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

- Ruska stranka se zalaže za hitan prekid pregovora sa Evropskom unijom. Troma birokratija koja dolazi iz Brisela zakucava poslednje eksere u svoj kovčeg, dok u isto vreme pretnje i ucene koje dolaze iz Brisela ka Beogradu ne prestaju. Umesto da se birokrate iz Brisela bave nasiljem koje proizvode migranti i recesijom u svom dvorištu oni ispostavljaju sulude zahteve našoj državi. Sa druge strane, Ruska Federacija beleži privredan rast i porast BDP. Evropska unija nas već dve decenije laže i ucenjuje i tako će biti sve dok ona postoji, dok nam sa istoka stiže kako ekonomska podrška, tako i podrška u pogledu naše južne srpske pokrajine, koju ista ta EU hoće da nam otme. Dosta je lažnih obećanja, jer Srbija nema vremena za bacanje. Iz svega navedenog, zahtevamo da Srbija hitno prekine sve pristupne pregovore sa Evropskom unijom, a građane pozivamo da nas podrže u ovoj ideji, jer se jedino Ruska stranka na celoj političkoj sceni istinski zalaže za hitan prekid evropskih integracija. -

Podsećamo, Ruska stranka je stranka nacionalne manjine, koja je podnela kandidaturu za pokrajinske izbore i nalazi se pod rednim brojem 4 pod nazivom Ruska stranka – Srbi i Rusi braća zauvek.

U nastavku pogledajte video saopštenje predstavnika Ruske stranke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading