MILICA MITROVIĆ JE KUMA OVOJ POZNATOJ PEVAČICI: Malo ko zna ovu informaciju, šokiraćete se! (FOTO)

Autor: P .R.

Zabava

25.11.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama unazad su dobre prijateljice!

MILICA MITROVIĆ JE KUMA OVOJ POZNATOJ PEVAČICI: Malo ko zna ovu informaciju, šokiraćete se! (FOTO)

Foto: ATAImages

Milica Mitrović

Leontina Vukomanović, poznata srpska pevačica i bivša supruga Filipa Pata, stupila je u bračnu zajednicu sa njim 2009. godine. Njihovo venčanje bilo je predmet velike pažnje javnosti, a par je dobio ćerku Luciju tokom braka. Međutim, njihov brak završio se razvodom 2013. godine, nakon čega je Filip pronašao ljubav sa Mašom, sa kojom je dobio dete.

Inače, malo ko zna da je Leontinina kuma na venčanju bilaje niko drugi do jedna od najmoćnijih Srpkinja, Milica Mitrović

Republika

Foto: Tanjug/Predrag Mitić

Leontina Vukomanović

- Nisam htela da se doterujem u salonu, više mi je prijalo da to bude u opuštenoj atmosferi. Ćerke Milice i Željka Mitrovića ponudile su da mi pomognu. U njihovom kutku za igranje, smeštenom u potkrovlju porodične vile, obavila sam neohodne pripreme. Kumice su neprestano bile uz mene. Za tako bitan dan nisam htela da koristim usluge profesionalnih šminkera, već sam se sama našminkala - ispričala je svojevremeno Leontina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading