TRESLA SE SVLAČIONICA! Srbi PEVALI da se NAJEŽIŠ! Orilo se "Marš na Drinu"! Kapetan Nole POSTROJIO saborce! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije sastaje se sa Italijom u polufinalu Dejvis kupa.

TRESLA SE SVLAČIONICA! Srbi PEVALI da se NAJEŽIŠ! Orilo se "Marš na Drinu"! Kapetan Nole POSTROJIO saborce! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram/TSS

Srbija je pobedama u singlovima slavila protiv Velike Britanije u četvrtfinalu u Malagi, pa će danas od 12 časova igrati sa Italijom za plasman u veliko finale.

Ujedno, kako tradicija nalaže, srpska teniska reprezentacija izašla je na četvrtfinalni meč protiv Velike Britanije uz čuveni pesmu Marš na Drinu, a velika je verovatnoća da tako bude i danas.

Pred sam izlazak na teren svlačionica je "grmela", naši teniseri su pevali čuvenu pesmu a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Kapetan Nole je zdušno pevao ovu tradicionalnu srpsku pesmu, a u stopu su ga pratili njegovi vojnici i saborci.

Inače, srpski teniseri će ako prođu u finale, za rivala imati Australiju koja je s glatkih 2:0 eliminisala Finsku i izborila plasman u finale.

Što se tiče meča "orlova" i "azura", najveća pažnja biće usmerena na duel Novaka Đokovića i Janika Sinera u reprizi nedavno održanog Završnog Mastersa u Torinu, kada je Đoković rezultatom 6:3, 6:3 preslišao mladog Italijana i revanširao mu se za poraz u grupnoj fazi.

Njihov meč neće početi pre 14 časova, a taj okršaj mogao bi i da odluči ko će u finale Dejvis kupa na megdan "kengurima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading