SKANDAL KAKAV SPORT NE PAMTI! Dejvis kup sa društvenih mreža OBRISAO ulazak Srba na teren uz pesmu "Veseli se srpski rode"!

Autor:

Sport

25.11.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijska bruka čelnika ovog takmičenja.

SKANDAL KAKAV SPORT NE PAMTI! Dejvis kup sa društvenih mreža OBRISAO ulazak Srba na teren uz pesmu "Veseli se srpski rode"!

Foto: Starsport

Sramna situacija dogodila se na zvaničnom X nalogu Dejvis kupa! Čelnici ovog takmičenja su odlučili da naprave presedan i izbrišu snimak na kojem se moglo videti kako teniseri Srbije protiv Velike Britanije izlaze na teren uz pesmu "Veseli se srpski rode", koju izvodi Danica Crnogorčević.

Srpski navijači su to momentalno primetili i oglasili se putem društvene mreže "X" zahtevajući od Dejvis kupa odgovor gde je nestao snimak na kojem se moglo videti predstavljanje izabranika Viktora Troickog.

Zbog pomenute pesme je tokom današnjeg dana reagovao i Teniski savez tzv. Kosova, koji je zahtevao žestoku reakciju za Novaka Đokovića i ostatak teniskog tima Srbije.

 

 

Da li su kojim slučajem čelnici Dejvis kupa poklekli pod njihovim pritiscima ili ne, svakako su pokazali ogromnu neprofesionalnost samom činjenicom da su sa naloga obrisali snimak koji su prvobitno objavili.

Ostaje da se vidi da li će se Dejvis kup oglasiti nekakvim saopštenjem povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading