MAREJ SE OGLASIO POSLE VREĐANJA NOVAKA! Evo šta je poručio britanskim navijačima!

Autor:

Sport

24.11.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji grend slem šampion pomno pratio dešavanja iz Malage.

MAREJ SE OGLASIO POSLE VREĐANJA NOVAKA! Evo šta je poručio britanskim navijačima!

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

Teniska reprezentacija Srbije rutinski je savladala Veliku Britaniju u četvrtfinalu Dejvis kupa i plasirala se u polufinale, gde je čeka Italija.

Pobedom nad Kameronom Norijem od 2:0, prvi reket sveta Novak Đoković doneo je "orlovima" ulazak među četiri najbolje selekcije u Malagi, ali se posle meča našao na "udaru" britanskih navijača.

Naime, dok je Nole davao obaveznu izjavu za TV, pristalice britanskog tima su provocirali Srbina, na šta je on umeo da uzvrati.

Ovaj događaj ispratio je i trenutno najuspešniji britanski teniser Endi Marej, koji je zbog povrede otkazao učešće u selekciji neposredno pred start turnira u Španiji. Dvostruki uzastopni šampion Olimpijskih igara, poslao je poruku svojim saigračima, ali i navijačima.

 

 

- Teška noć za momke u Malagi sinoć u Dejvis Kupu. Veliko hvala svim navijačima koji su se potrudili da putuju tamo i stvore sjajnu atmosferu za igrače. Dejvis Kup ne bi bio isti bez vas - napisao je Marej na društvenim mrežama.

Izabranici Viktora Troickog u subotu igraju polufinalne mečeve protiv "azura", a najzanimljiviji duel biće repriza nedavnog finala Završnog mastersa, u kome se sastaju Nole i Janik Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading