SRPSKI INAT JAČI OD CELOG SVETA! Orilo se "Veseli se srpski rode"! Nole i ekipa ponovo sa istom numerom izašli na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniseri Srbije nisu odustali od principa.

SRPSKI INAT JAČI OD CELOG SVETA! Orilo se "Veseli se srpski rode"! Nole i ekipa ponovo sa istom numerom izašli na teren! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpski teniseri izašli su na polufinale Dejvis kupa sa Italijom uz pesmu "Veseli se srpski rode", iako je mnogima zasmetalo što su Novak Đoković i ostali reprezentativci izašli na teren uz ovu pesmu na četvrtfinale protiv Velike Britanije.

Javili su se političari i mediji iz regiona i Evrope, a Dejvis kup je nakon velikog pritiska obrisao sa društvenih mreža snimak izlaska Srbije na teren.

Uprkos tome, srpska selekcija nije želela da menja pesmu, te je i ovoga puta poletno istrčala na teren!

Podsetimo, posle meča sa Velikom Britanijom, kada su na teren izašli s istom numerom, što su odmah na sraman način osudili iz Albanije, potom bošnjački politikolog Jasmin Mujanović, kao i Keti Šneberger, austrijska političarka koja je članica Mreže regionalnih i lokalnih savetnika Evropske unije.

Ni njihove sramne optužbe nisu bile prepreka Noletu i ekipi da ponovo učine istu stvar i oduševe sve Srbe u domovini i širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading