AMIDŽIĆ OBRISAO PATOS SELMOM BAJRAMI: Voditelj Pinka prekinuo ćutnju o pevačici nakon SKANDALA na nastupu o kom BRUJI SRBIJA!

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne jenjava, Ognjen Amidžić izneo svoj stav o Selmi Bajrami nakon što je pokazala simbol tzv. "Velike Albanije"!

AMIDŽIĆ OBRISAO PATOS SELMOM BAJRAMI: Voditelj Pinka prekinuo ćutnju o pevačici nakon SKANDALA na nastupu o kom BRUJI SRBIJA!

Foto: Selma Bajrami/tiktok, youtube.com/RTV Pink Official

Nedavno se na jednom nastupu pevačice Selme Bajrami desio incident koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Naime, dok je pevala pesmu "Valle Kosovare", pevačica je pokazala dvoglavog orla, koji mnogi smatraju simbolom tzv. "Velike Albanije". Ovaj potez izazvao je šok i bes kod mnogih ljudi, a ovim povodom se oglasio i voditelj Ognjen Amidžić.

Naime, društvenim mrežama kruži sporni snimak sa natpisom "svako ko je pozove u svoju emisiju je magarac", a budući da je pevačica poslednje gostovanje na malim ekranima imala upravo kod Amidžića u emisiji, voditelj je prokomentarisao skandal koji je uzdramo Srbiju.

- Da, pa vidi, nisam video snimak i mislim da bi najpre trebalo nju pitati zbog čega je to uradila i da je to najpre njena stvar. Nije prvi put da se to dogodi, a onda voditelji nastave da ih zovu u emisije jer ti pevači budu popularni, imaju neki veliki hit i to se tako zaboravi. Mi smo doveli u emisije Ninu Badrić koja je na svom koncertu pozdravljala Antu Gotovinu. Na ljudima je da donesu svoje odluke o tome da li će Selmu ponovo zvati u emisiju i na nastupe kod nas - počeo je Ognjen i nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ognjen Amidžić

- Ono što nas umnogome razlikuje od drugih je to da mi uvek prihvatamo sve, ne "udaramo" zabrane, dok druge države u regionu redovno zabranjuju naše izvođače i kada ima i kada nema smisla. I to je kompleksno pitanje koje vuče korene još iz '90-ih - istakao je Amidžić.

Voditelj je otkrio njegovo mišljenje i stav po tom pitanju:

- Ja jesam za to da nekada imamo čvršći stav i trebalo bi uspostavili neki standard preko kojeg nećemo ići. Vidimo da mi popustimo kada prođe vreme, kada se okolnosti promene i kod nas počnu da nastupaju oni koji su nešto govorili, ali bi možda trebalo postaviti jasne standarde preko kojih se neće ići - kazao je Amidžić, prenosi Informer.

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok

Selma Bajrami

Inače, Selma se ovim povodom oglasila i pokušala da se opravda, međutim, svojom izjavom se samo još više "ukopala", te su mnogi mišljenja da je bolje da je samo ćutala.

Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Oni me poznaju, znaju ko sam ja. Ukoliko me na bilo koji način ugrozite, postoje sudovi. Znate da sam ja "Selma internacionale"! Ja sam Bosanka, poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole - rekla je pevačica za pomenute medije.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milovan

25.11.2023 23:10

Onaj koje pozove u Srbiji da gostuje zna šta mu sleduje

Internacionale

26.11.2023 02:45

Ajde, ako je stvarno "Internacionale" neka zapeva Djurdjevdan i neka digne tri prsta

Jovan

26.11.2023 12:00

@Internacionale - E bravo,, baš tako!!!