PUKLA BRUKA U MALAGI! Epski SKANDAL u polufinalu! Dejvis kup hteo da ZABRANI Novaku i družini da izađu sa pesmom "Veseli se, srpski rode"! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije ih, naravno, nisu poslušali.

PUKLA BRUKA U MALAGI! Epski SKANDAL u polufinalu! Dejvis kup hteo da ZABRANI Novaku i družini da izađu sa pesmom "Veseli se, srpski rode"! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Da je srpski inat jači od svakog zla pokazuje primer naše Dejvis kup reprezentacije koja je na megdan Italijanima izašla ponovo sa numerom "Veseli se, srpski rode", koju izvodi Danica Crnogorčević.

Isto su Novak Đoković i ekipa uradili i protiv Velike Britanije, da bi Dejvis kup sa društvenih mreža obrisao taj snimak, ali su srpski navijači "odgovorili" tako što su na svaku objavu ovog takmičenja po nekoliko puta kačili istu pesmu!

Sada je, međutim, kako "Kurir" nezvanično saznaje, nastao još veći skandal, pošto su srpski teniseri bili izloženi ogromnom pritisku pred polufinale protiv Italije.

Organizatori su, naime, insistirali na promeni pesme koja prati njihov izlazak na teren.

Postojale su sugestije da se potpuno eliminišu određene reči iz pesme, a takođe se razmatrala i ideja da se izbace one reči koje su izazivale kontroverze.

Pored svega toga, nijedna od tih opcija navodno nije bila prihvaćena, a konačna odluka je, prema izvorima, doneta neposredno pre izlaska reprezentacije na teren.

Srpski teniseri su, stoga, ponovno izašli uz pesmu "Veseli se, srpski rode!". U inat dušmanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Opanak

25.11.2023 20:20

E da, kako uspeju uvek da nas izjebu ko malu decu..super smo pevali ali isto tako i gresili bez koncentracije...Nole je promasio ceo teren za pobedu i pogodio Janika u reket za 5:5 a odmah sledi brejk i pobeda italijana bolje reci fijasko Noleta, premorenog i psihicki istrosenog...ode sanak pusti kao i u Tokiju iz istog razloga..preigrao se, steta ali i polufinale je rezultat.