ZAŠTO TAKO, KOMŠIJE? Hrvati se ponovo IZBLAMIRALI! Osuđuju Novaka i Srbiju: "Velikosrpskom pesmom su opet izazvali skandal"!

Autor:

Sport

25.11.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramna osuda iz hrvatskih medija.

ZAŠTO TAKO, KOMŠIJE? Hrvati se ponovo IZBLAMIRALI! Osuđuju Novaka i Srbiju: "Velikosrpskom pesmom su opet izazvali skandal"!

Foto: Starsport

Srpski reprezentativci koji blistaju u Malagi ne prestaju da budu u centru pažnje. Posle novog izlaska na teren, ponovo svi pričaju o pesmi "Veseli se, srpski rode", a o tome se piše i u hrvatskim medijima.

Srpska teniska reprezentacija uz pesmu Veseli se, srpski rode ponovo je izašla na teren uoči polufinalnog meča s Italijom u Dejvis kupu. Podsetimo, ta je pesma ovih dana je već izazvala skandal na Kosovu i u Crnoj Gori jer svojata delove tih država stihovima – Nek se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije – prenose hrvatski mediji.

Uzbudljiva borba za plasman u veliko finale Dejvis kupa između Srbije i Italije dodatno je začinjena van terena, gde su strasti među navijačima dostigle vrhunac i to zbog brisanja brisanja snimka ulaska tenisera uz zvuke pesme "Veseli se, srpski rode" od strane ovog takmičenja.

 

 


Iziritirani ovakvim ponašanjem, navijači Srbije su putem društvene mreže "Tviter" odlučili da izraze nezadovoljstvo i upute kritike na račun prestižnog takmičenja

Takođe, zahtevali su od Dejvis Kupa zvanično objašnjenje o razlozima brisanja snimka koji je prikazivao predstavljanje nacionalnog teniskog tima.

 

Kako odgovor nije stigao, navijači su odlučili da preduzmu korake kako bi zadržali uspomenu na taj poseban trenutak. Sačuvali su snimak ulaska Novaka Đokovića uz pesmu "Veseli se, srpski rode" i postavili ga na svaku objavu Dejvis Kupa. Prateći to, nizali su komentare ispod svake objave, ukazujući na važnost tog trenutka i izražavajući podršku svojim omiljenim teniserima.

Uprkos tome, prilikom izlaska tenisera opet je puštena ista numera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realno

29.11.2023 08:16

Pesma je potpuno nacionalistička i bolesna. Uz to, nema nikakve umetničke vrednosti. Što pre je zaboravimo, bolje za nas.