SESTRA SE OPRAŠTA OD BRATA NASTRADALOG U NESREĆI NA FLORIDI "Napustio nas je divan čovek velikog srca, moj brat"

Autor:

Hronika

25.11.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmiliji se sada opraštaju od Nebojše, a njegova sestra je na Fejsbuku podelila potresne reči o njihovom gubitku.

SESTRA SE OPRAŠTA OD BRATA NASTRADALOG U NESREĆI NA FLORIDI "Napustio nas je divan čovek velikog srca, moj brat"

Foto: Facebook

Nebojša Rapajić

Nebojša Rapajić (43) iz Subotice nastradao je u saobraćajnoj nesreći na Floridi, kada je vozio bicikl i na njega je naletelo vozilo marke "nisan" koje je prošlo kroz crveno svetlo. Prema navodima američkih medija, nesreća se dogodila u sredu, 22. novembra, nešto pre 10 sati. Nažalost, Nebojša je zadobio teške povrede i preminuo je ubrzo po prijemu u bolnicu.

Porodična tuga i sećanje na Nebojšu

Najmiliji se sada opraštaju od Nebojše, a njegova sestra je na Fejsbuku podelila potresne reči o njihovom gubitku.

- Napustio si nas. Napustio nas je jedan divan čovek koji je bio nesebičan, čovek ogromnog srca, moj brat, deo naše porodice. Bio si naša svetla tačka, bio si zvezda koja neprestano sija i obasjava sve ljude oko sebe. Sad te više nema, a znam da ćeš i dalje da sijaš, tamo negde na nebu, u nekom lepšem svetu. I znam, svaki put kada pogledamo u nebo, tamo ćeš da sijaš večno, anđele naš - napisala je ona na Fejsbuku i objavila kompilaciju Nebojšinih fotografija.

Život u inostranstvu i tragični kra

Nebojša je dugo živeo u inostranstvu, uglavnom radeći na brodu. Iako je povremeno boravio u Srbiji, pre sedam godina se ponovo vratio u Ameriku gde se snašao i živeo. Njegov prijatelj je izrazio šok i tugu zbog tragičnog događaja, ističući da je Nebojša bio voljen i da je ovo užasno šta mu se desilo.

Vest o Nebojšinoj preranoj smrti objavila je i srpska crkva u gradu Napulj na Floridi, gde je Nebojša živeo i radio. Crkva organizuje prikupljanje sredstava za prenos Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane, te se poziva zajednica da pruži podršku u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading