POZNATO KAKO JE POGINUO SRBIN NA FLORIDI: Nebojšu iz Subotice "nisanom" oborio vozač koji je prošao na crveno svetlo!

Autor:

Hronika

25.11.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradali muškarac je bio na biciklu. Počeo je da prelazi Bulevar Kolijer, jer je bilo crveno svetlo na semaforu za vozače, a onda...

POZNATO KAKO JE POGINUO SRBIN NA FLORIDI: Nebojšu iz Subotice "nisanom" oborio vozač koji je prošao na crveno svetlo!

Foto: Facebook

Nebojša Rapajić

Vest o tragičnoj smrti Nebojše Rapajića (43), rodom iz Subotice, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Floridi, rastužila je sve one koji su ga poznavali, a prijatelji su se organizovali da prikupe novac za transport njegovog tela u Srbiju, gde porodica želi da on počiva.

Kako su objavili američki mediji, saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio Rapajić dogodila se u sredu, 22. novembra, nešto pre 10 sati.

- Nastradali muškarac je bio na biciklu. Počeo je da prelazi Bulevar Kolijer, jer je bilo crveno svetlo na semaforu za vozače. Međutim, vozač belog "nisana" nije stao na crveno i udario je biciklistu - naveli su lokalni mediji, opisujući kako je došlo do kobne nesreće.

Od siline udarca, vozač bicikla je pao sa svog dvotočkaša.

- Zadobio je teške povrede. Kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu, ali je tamo, nažalost, preminuo ubrzo po prijemu.

Vest o preranoj smrti Subotičanina objavila je i srpska crkva u gradu Napulj na Floridi, gde je Nebojša Rapajić živeo, radio i, nažalost, nastradao.

- Izražavam najdublje saučešće zbog prerane smrti Nebojše Rapajića. Teška srca smo primili vest o njegovoj tragičnoj smrt 22. novembra 2023. dok je vozio bicikl u Napulju. Nebojša, Subotičanin, imao je samo 43 godine - navodi se u objavi i dodaje:

- Zbog ovog tužnog događaja, SPC Gospodnji sabor u Napulju organizuje prikupljanje sredstava za lakše prenošenje Nebojšinog tela u Srbiju radi sahrane. Vaša podrška bi nam mnogo značlila u ovim teškim trenucima. Udružimo se u znak sećanja i izrazimo iskreno saučešće Nebojšinoj porodici i prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading