LEPA ITALIJANKA U TRANSU ZBOG NOVAKA! Raširila srpsku ZASTAVU, pa zapevala "Veseli se, srpski rode"! Snimak koji je OBIŠAO svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne krije oduševljenje zbog najboljeg tenisera sveta.

LEPA ITALIJANKA U TRANSU ZBOG NOVAKA! Raširila srpsku ZASTAVU, pa zapevala "Veseli se, srpski rode"! Snimak koji je OBIŠAO svet! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Dejvis kup reprezentacija Srbije igra protiv Italije polufinale ovog takmičenja, a u prvom meču ovog duela Miomir Kecmanović igra sa Lorencom Musetijem koji vodi u setovima.

Najveće interesovanje, ipak, vlada za drugi duel dana u kom će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati protiv četvrtog na planeti Janika Sinera, s kojim je nedavno odigrao dva meča na završnom turniru u Torinu.

Srpski reprezentativci imaju na tribinama veliku podršku naših navijača, ali uz izabranike Viktora Troickog je i jedna Italijanka, koja je danas napravila svojevrstan šou u Malagi.

Neposredno pred meč Miomira Kecmanovića, lepa navijačica je ispreh hale raširila zastavu sa likom Novaka Đokovića, i zapevala čuvenu pesmu "Veseli se srpski rode".

U video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Ukoliko Srbija prođe u finale, sastaće se sa Australijom, koja je eliminisala Finsku rezultatom 2:0. "Kenguri" su na taj način odbranili prošlogodišnje finale i sada imaju priliku da osvoje trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading