NOVAK JE UPLAŠEN, SLEDEĆI PUT PROTIV SINERA... Italijan prevršio svaku meru u omalovažavanju Đokovića

Autor:

Sport

27.11.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šampion digao sunarodnika u nebesa kao da je on najbolji na svetu, a ne Nole.

NOVAK JE UPLAŠEN, SLEDEĆI PUT PROTIV SINERA... Italijan prevršio svaku meru u omalovažavanju Đokovića

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković nije uspeo da odvede Srbiju do nove titule u Dejvis kupu pošto je izgubio dva meča od Janika Sinera u jednom danu u polufinalu u Malagi, najpre u singlu a onda i u dublu. Međutim, on je Italijana savladao nedelju dana ranije i osvojio Završni masters u Torinu i tako došao do rekordne sedme titule na ATP finalima.

Međutim, nekima svi rekordi koje je postavio i koje i dalje postavlja očigledno nisu dovoljni, već se hvataju za detalje u nameri da ga ospore i ponize. Jedan od poslednjih koji se uključio u hajku je i bivši italijanski teniser i osvajač Rolan Garosa (1976) Adrijano Panata, koji se osvrnuo na Dejvis kup.

Foto: Starsport

 

Janik je sada došao na milimetar od Đokovića, danas igraju na ravnoj nozi. Spašavanje tri meč lopte je podvig unutar podviga. Sledeći put će Janik biti u prednosti. Srbin je uplašen. Propustio je prvu meč loptu u polufinalu zbog nedostatka hrabrosti, tamo morate ući na Jannikovu drugu, a ti si Đoković! Umesto toga, ostao je da čeka grešku. I to mu nije škodilo. Ovaj detalj je vrlo značajan - rekao je Panata i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adrijano Panata

Dubl je čudna igra, možete je igrati kao singl igrač, s obzirom da je Kecmanović dobar. Ali čak i Đoković u dublu u subotu bio je kao riba na suvom. Od Holandije do Srbije, Janik je pokazao da uči dinamiku dubla: izlazi pravovremeno, dobar je na mreži.

On je nastavio da hvali Sinera kao da je on najbolji teniser sveta, a ne neko ko je uz pomoći tima osvojio trojfej.

- On je inteligentan. Koristio je svoje oružje, servis i forhend, udarajući zastrašujuće udarce, ali eksperimentisao je i sa novim stvarima na mreži, specijalitetu kojem retko pridaje pažnju - kazao je Panata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading