SKANDALČINA! Fudbaler OŽENIO bratanicu svoje prve supruge, postala BAKA njegovoj bebi!

Autor:

Zabava

02.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni brazilski fudbaler napravio je skandal kakav svet ne pamti!

SKANDALČINA! Fudbaler OŽENIO bratanicu svoje prve supruge, postala BAKA njegovoj bebi!

Foto: Tanjug/AP

Brazilski fudbaler Givanildo Vijerira de Souza, poznatiji kao Hulk, napravio je jedan od največih skandala koji pamti svet fudbala. On je ostavio svoju suprugu, a potom uplovio u odnos sa njenom bratanicom.

Fudbaler, koji je slavu stekao u Portu, a potom imao zapaženu karijeru u ruskom Zenitu, karijeru je nastavio u kineskom Šangaju. U Kinu je stigao sa svojom suprugom Iran Anđelo de Souzom, koju je upoznao u Japanu 2007. godine. Dobili su sinove Ijana i Tijaga, kao i ćerku Alis, a dvanaestogodišnju ljubav okončao je 2019. godine. Uskoro se pročulo da ima novu devojku.

To je, ni manje ni više, bila bratanica njegove prve supruge. Hulm je oženio Kamilu Anđelo posle samo nekoliko meseci veze, navodno da bi ona dobila vizu za Kinu. Insistirao je da prvu suprugu nije prevario sa ćerkom njenog brata.

Nisam bio sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ali ja sam muškarac. Nisam bio srećan u braku. Imao sam bezbroj razloga za to. Izneverila me je. Živela je samačkim životom. Samo je želela da ima status "Hulkove žene". Kada sam upoznao Iran, imao sam 21 godinu, a danas imam 34 – rekao je fudbaler pravdajući se.

Kako je tada rekao, ušao je u brak sa Iran samo jer je ostala trudna.

Do mog braka nije došlo iz ljubavi ili strasti, ni iz čega. Slučajno je zatrudnela i ja sam preuzeo odgovornost. Od trenutka kad smo počeli da se viđamo, ja izdržavam i nju i njenu porodicu. Cela Paraiba to zna – kaže.

Kamila i Hulk su 2022. godine dobili dete, devojčicu po imenu Zaja i time je Iran, njegova prva supruga, postala baba-tetka njegovom najmlađem detetu.

Inače, ljubav sa Kamilom je ppočela kad ga je neobavezno posetila u Kini.

Ne mislim da sam ružan čovek i mlad sam. Kamila je i mlada i izuzetno lepa. Spojili smo se na kraju, a oboje smo tada bili sami – naglašava Hulk. – Čim smo se vratili iz Kine, priznali smo porodici i javno objavili da smo u vezi. Čista mi je savest, ja sam miran.

Fudbaler ističe da nema problem s time što ga ljudi ismevaju i nazivaju pogrdnim imenima, ali želi da se zna istina.

Ako želite i dalje da me vređate i ponašate se kao da sam neko čudovište, to je vaš izbor. Ali makar kritikujte istinu – kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading