OVAKO JE IRINA VUKOTIĆ IZGLEDALA PRE 20 GODINA! Isplivala fotografija stara DVE DECENIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka se prisetila svojih televizijskih početaka!

OVAKO JE IRINA VUKOTIĆ IZGLEDALA PRE 20 GODINA! Isplivala fotografija stara DVE DECENIJE! (FOTO)

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Voditeljka Irina Vukotić nedavno je dala otkaz na televiziji Pink nakon dugogodišnje saradnje, a potom prešla na Prvu, gde vodi Jutarnji program. Irina je jedno od najomiljenijih i najprepoznatljivijih TV lica u našem regionu. Na sceni je već dve decenije, a svojevremeno je radila i kao profesorka sprskog jezika i književnosti.

Republika

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Irina Vukotić

Irina se prisetila svojih TV početaka, te je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz 2003. godine, kad je radila na emisiji "Zoom".

- Ovde sam već dve godine bila deo 3k porodice i period kada smo se televizija i ja zavolele na prvi pogled. Nije bilo trendinga, čitanja sa promptera već sta imaš u glavi i šta si spremio to ti je što ti je - napisala je, između ostalog, Irina.

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju "Dodatno" ubrzanje kao i kulturno-informativni program "Mozaik". Koleginice su joj bile Marija Kilibarda i Natalija Dedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading