UHVATILI SMO PRIJINU PORODICU: Paparaco iz Zagreba, evo šta rade nekoliko sati pred koncert! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

04.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta!

 

 

Muzička zvezda Aleksandra Prijović pre nekoliko dana stigla je u Zagreb gde pet večeri peva pred hrvatskom publikom u prestoničkoj Areni, a na ovu turneju je, kako već običaj naleže, prate najbliži članovi porodice. Kako se Republika našla na licu mesta ispred luksuznog hotela u kom je Prija odsela, uspeli smo da uhvatimo njene najmilije pred polazak na tonsku probu za večerašnji, četvrti spektakl. 

Naime, kako smo mogli da usnimimo, pevačicin deda ušao je na prednje sedište minibusa koji Prijovićku prati na turneji “Od istoka do zapada”, dok je ostatak ekipe seo pozadi. 

Inače, Prija je u više navrata istakla koliko podršku ima od svojih članova porodice, a sinoć im se u u zagrebačkoj Areni u jednom trenutku i obratila pred svima, lijući suz:

 Vidim i baku i deku kako plaču... Mama, mama nemoj da plačeš... Uspeli smo svi zajedno. Da znate da vas volim najviše na svetu - rekla je Aleksandra i zapevala hit "Sve po starom", koji je i posvetila najvoljenijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading