PRIJA PREKINULA TREĆI KONCERT U ZAGREBU: Za sve je zaslužan Filip Živojinović!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

03.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović na kratko prekinula svoj treći koncert u Areni Zagreb, kako bi se obratila svom suprugu!

 

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras peva treću noć zaredom u Areni Zagreb. Ona je zakazala pet koncerata u glavnom gradu Hrvatske u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", a koncert je na kratko prekinula kako bi se pre izvođenja pesme "Sve po starom" obratila svom suprugu Filipu Živojinoviću. Njemu se obično obraća pre izvođenja pesme "Devet života", dok pesmu "Sve po starom" posvećuje svojoj baki i deki, koji je prate na svakom koncertu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Ja moram sad da stanem na tren i da se javno obratim mom Filipu koji je napisao ovu predivnu baladu za mene - rekla je Prija, pa dodala:

Hvala ti, a sad da zapevamo još jednom zajedno - dodala je ona, pa nastavila koncert u punoj Areni.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Publika na Prijinom koncertu

Pre ovoga je na binu sa Prijom izašao MC Stojan, koji je sa njom izveo duetsku pesmu "Šta bi", a potom nekoliko svojih hitova.

Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja MC Stojana. Evo ovako, ja želim da kažem jednu stvar. Prošlo je 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. Tada mnogi nisu verovali u mene, a on me je pozvao da snimimo duet. Hvala mu na tome. Meni je ta pesma mnogo značila. Hvala što si došao večeras kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem. Ovo je jedan od najvrednijih momaka na estradi - rekla je Prija.

Prvi njen duet bio je sa mnom. Zaslužila je sve što se dešava. Velika mi je čast što je postala najveća zvezda. Hvala ti od srca, voli te MC Stojan - rekao je on.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

MC Stojan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading