PRIJA I MC STOJAN SE IZLJUBILI NA BINI: Verovao je u nju kad NIKO NIJE, ovako mu se ZAHVALILA pred svima! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

03.12.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni MC Stojan je prvi specijalni gost Aleksandre Prijović na trećem koncertu u Zagrebu!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović otvorila je svoj treći koncert u Areni Zagreb, a u jednom trenutku se na bini pojavio njen prvi specijalni gost za večeras - popularni pevač i reper MC Stojan.

Republika

Foto: Republika.rs

Prija i MC Stojan

Odmah su otpevali svoj veliki hit, duetsku pesmu "Šta bi", koji su snimili pre 8 godina, a potom se dva puta izgrlili i izljubili na sceni.

- Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja MC Stojana. Evo ovako, ja želim da kažem jednu stvar. Prošlo je 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. Tada mnogi nisu verovali u mene, a on me je pozvao da snimimo duet. Hvala mu na tome. Meni je ta pesma mnogo značila. Hvala što si došao večeras kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem. Ovo je jedan od najvrednijih momaka na estradi - rekla je Prija.

- Prvi njen duet bio je sa mnom. Zaslužila je sve što se dešava. Velika mi je čast što je postala najveća zvezda. Hvala ti od srca, voli te MC Stojan - rekao je on.

Republika

Foto: Republika.rs

Prija i MC STojan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading