SKANDAL ZA SKANDALOM: Selma Bajrami ponovo pokazala DVOGLAVOG ORLA, pa udarila na Ognjena Amidžića!

Autor:

Zabava

03.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna pevačica pokušala da se "opere", pa ponovo pokazala dvoglavog orla!

SKANDAL ZA SKANDALOM: Selma Bajrami ponovo pokazala DVOGLAVOG ORLA, pa udarila na Ognjena Amidžića!

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

Pevačica Selma Bajrami napravila je skandal kad je na jednom nastupu u Sarajevu pokazala dvoglavog orla, simbol takozvane "Velike Albanije". Pevačica je prvo pokušala da se opere skandala, pa nastavila da niže skandalozne izjave, a sada ponovo indirektno proziva druge i krivi ih za svoj postupak.

U jednoj emisiji je ponovo pokazala dvoglavog orla, kao kad je izvodila pesmu "Vale Kosovare" na pomenutom snimku.

Republika

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

- To je bio nastup u hotelu, pre sedam, osam meseci, došli su sa bubnjevima... Ja imam repertoar gde pevam miks, ne zaustavljam se, nadovezujem se na ritam, i u jednom momentu sam zapevala tu pesmu. To je pesma o momku koji se raduje svojoj ženi, nema neke druge poruke sem ljubavne - rekla je Selma koja je zatim ponovo pokazala dvoglavog orla:

- Meni se to činio kao deo koreografije, muzika me ponela, plesala sam, veselila se i jednostavno ja trenutno ne mislim da sam napravila nešto loše, da ne ispadne da se pravdam. Napravila sam to nešto rukama što je izgledalo kao taj neki orao, neka provokacija. Ja nikad nisam imala nameru da nekoga uvredim.

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok, youtube.com/RTV Pink Official

Ognjen Amidžić i Selma Bajrami

Selma se dotakla i emisije "Amidži šo"u gde je nedavno imala verbalni okršaj sa Erom Ojdanićem, ali i sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

- Razmišljala sam I šta sam shvatila, prisutna sam u medijima u poslednje vreme, vratila sam se u punom sjaju. Gostovala sam u najgledanijim emisijama, ne mogu da tvrdim, ali pretpostavljam da sam nekome zasmetala, vrlo je moguće. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, da mi nađu neku grešku. Iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - smatra pevačica, koja je ponovo istakla da je apolitična.

- Ja se ne razumem u politiku, niti znam kad su u Srbiji ili Bosni, bilo gde. Da sam ja zaista to što jesam, zar ne bi prvih godina kada sam došla u Srbiju 98. ili 99. kad mi je Milić Vukašinović radio album, zar ne bih ja tada pokazala da sam nacionalista? Nego eto, više od 20 godina kasnije se to kao ispostavilo. Nemam razloga da se pravdam, nisam imala lošu nameru niti sam želela da ikog uvredim - izjavila je Selma i ponovo  govorila o svom poreklu.

- Ponosna sam na poreklo, Bosanka sam, tu sam rođena, a koreni su mi s Kosova, deda mi je valjda iz Gnjilana - rekla je Selma u emisiji na "Face HD TV".

Republika

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iva

04.12.2023 00:01

Ostavite zenu na miru! Selma lagedna ❤️

Biba

04.12.2023 02:48

Mars bre glupaco jedna, idi tamo odakle si dosla

Slamka spasa

04.12.2023 22:43

Deda mi je "valjda" iz Gnjilana...Ej deda...ajde da ne zna za dedinog dedu ali ovako se samo sve dublje utapa.Potrošena,ispušena muštikla koja jedino na Kosovu može da tezgari pa da im malo podiđe.Ali neće ni oni ovakve i oni ljudi drže do nekog nivoa.