MA, OVI HEJTERI SU KOMIČNI! "Đoković mora još da radi da stigne Nadala"! Rekord koji su "iskopali" je BIZARAN!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrukala se "sportskeeda"!

MA, OVI HEJTERI SU KOMIČNI! "Đoković mora još da radi da stigne Nadala"! Rekord koji su "iskopali" je BIZARAN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igra golf

Pojedini i dalje ne mogu da se pomire s činjenicom da je Novak Đoković najbolji tenier u istoriji, pa na sve načine pokušavaju da diskredituju njegova dostignuća i prišiju njegovim rivalima neke "vanserijske" podvige.

Nije im dovoljno što kada Novak Đoković osvoji tri grend slema i ostane na jedan volej do četvrtog, kada podigne i trofej Završnog mastersa, i kada ponovo postane prvi na kraju sezone. I ponovo je vraški teško da priznaju da je Nole definitivno veći i od Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Tako je portal "sportskeeda" iskopao podatak i poručio da Novak mora još mnogo da radi da bi stigao Rafu, jer je Nadal duže od njega u "Top 2 tenisera na svetu".

- "Novak Đoković moraće da ostane u Top 2 još 35 nedelja ili duže od toga da bi oborio ovaj rekord Rafaela Nadala", navedeno je.

- "Kako je ovo moguće?", "A, šta ćemo sa Top 3?", "Sada računamo i drugo mesto u rekorde"?, "Ovo je sramotno", neki su od komentara na ovu bizarnu objavu i "rekord" koji je postavljen pred Novaka.

Podsetimo, Đoković je ubedljivi rekorder ATP liste sa čak 401 nedeljom na vrhu, a čak osam sezona je završavao kao prvoplasirani. Učinio je to kao najstariji teniser, sa 36 godina i sedam meseci. I najvažnije od svega, Novak Đoković je rekorder "večne liste" osvajača grend-slem trofeja, jer ih do sada ima 24, a Rafael Nadal je drugoplasirani, sa 22.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading