OGLASIO SE RAFAEL NADAL: Evo šta je rekao o svom POVRATKU NA TEREN!

Autor:

Sport

16.11.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku su konsultacije...

OGLASIO SE RAFAEL NADAL: Evo šta je rekao o svom POVRATKU NA TEREN!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Legendarni španski teniser Rafael Nadal zbog povrede ne igra profesionalno tenis još od početka 2023. godine, kada je bio primoran da na Australijan openu preda meč Mekenziju Mekdonaldu. Od tada, pa do danas, traju nagađanja o sudbini popularnog Rafe, najvećeg rivala Novaka Đokovića, koji ima dve grend slem titule više.

Mnogi su pomislili da će taj melburnski dan biti poslednji u karijeri Nadala na velikim turnirima, ali je španski teniser danas potvrdio da će narednih dana saopštiti kada će se vratiti na teren.

On je potvrdio da će vratiti porukom na društvenim mrežama uz fotografiju sa treninga. 

- Potvrdio sam u sredu da ću se vratiti. Pratite me ovih dana kada ću odlučiti sa svojim timom gde i kada - napisao je Nadal na svom Instagram profilu. 

Nadal se trenutno nalazi na 664. mestu ATP liste, a to će mu biti najslabiji renking na kraju neke godine još od 2001, kada je sezonu završio kao 1021. teniser sveta.

Iako je najavio da će se vratiti sportu koji ga je proslavio, Nadal je bio iskren i priznao je nedavno španskim novinarima da je svestan da neće preteći Novaka Đokovića po broju osvojenih grend slem titula.

- Neću prestići Đokovića po broju grend slema pehara. Nisam u poziciji da to učinim jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo - rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading