NOLE U PROBLEMU: Hitno je morao da zatraži medicinski tajm-aut!

Autor:

Sport

02.11.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo iznenada.

NOLE U PROBLEMU: Hitno je morao da zatraži medicinski tajm-aut!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Novak Đoković je imao veliki pad u igri tokom meča protiv Talona Grikspora, a sada je jasno šta je izazvalo ovu dramu na terenu tokom duela na pariskom Mastersu.

U drugom delu prvog seta, kada je Novak vodio sa 4:1, iznenada je počeo da gubi gemove i dozvolio je Holanđaninu da se vrati u igru i osvoji set. Nije imao izbora, pa je odlučio da zatraži pomoć lekara. Njegov govor tela je već tada otkrivao da nešto nije kako treba, a kada je lekar došao na teren, Đoković je dobio suplemente i pilule. Međutim, šta je tačno bilo u pitanju ostaje misterija. Da li je u pitanju povreda, umor ili nešto drugo? Sve to ostaje nepoznato. Barem zasad. Očekuje se da Nole tim povodom kaže nešto nakon meča.

Srećom, izgleda da je tretman urodio plodom, pa je Đoković u drugom setu zaigrao dosta bolje. Osvojio ga je sa 7:6 (7:2) u taj-brejku i trenutno se igra treći, odlučujući set koji će odlučiti putnika u četvrtfinale prestižnog turnira u prestonici Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading