BEOGRAĐANIN POJEO VILJUŠKU! Neviđen slučaj u URGENTNOM CENTRU, lekari šokirani prizorom!

Autor:

Vesti

02.11.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas i neverica zavladali su Urgentnim centrom u Beogradu kada je jedan pacijent dospeo u ordinaciju sa neobičnim problemom - progutao je viljušku!

BEOGRAĐANIN POJEO VILJUŠKU! Neviđen slučaj u URGENTNOM CENTRU, lekari šokirani prizorom!

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram/printscreen/drvladimir.aesenijevic

 Lekari su ostali u potpunom šoku, jer se retko kada susreću sa ovakvim slučajevima.


Načelnik prijema u Urgentnom centru, Vladimir Arsenijević, odlučio je da podeli neobičan rendgenski snimak pacijenta na svom Instagram nalogu. Na snimku se jasno vide konture viljuške u digestivnom traktu nesrećnog pacijenta. Pitanje koje se postavlja je - kako je moguće da je neko progutao tako veliki predmet?

Foto: instagram/printscreen/drvladimir.aesenijevic

 

 


Detalji o pacijentu ostaju nepoznati, ali se pretpostavlja da će se viljuška morati ukloniti operativnim putem. Stalno smo svedoci slučajeva kada deca progutaju sitnije predmete, ali ovakav incident nije viđen godinama.

Ovaj neverovatan slučaj budi mnogo pitanja. Da li je pacijent bio u nekom stanju koje ga je dovelo do ovakvog poteza? Da li je viljuška bila slučajno prisutna u blizini ili ju je pacijent namerno progutao? Svi se pitaju šta je moglo da navede ovoj osobu na tako opasno delo.


Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i saznamo više detalja o ovom neobičnom incidentu. Sigurno je da će se ovaj slučaj dugo prepričavati u medicinskim krugovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading