LUKASA IZVIŽDALI U NIŠU: Ispalio publiku za FILM - umesto projekcije, produžio nastup!

Autor:

Zabava

03.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca obećao da će obezbediti ljudima da naknadno pogledaju film, te da će ispraviti štetu.

LUKASA IZVIŽDALI U NIŠU: Ispalio publiku za FILM - umesto projekcije, produžio nastup!

Foto: ST/Dragan Kadić

Iako je uz koncert Ace Lukasa najavljena i projekcija dokumentarnog filma "Pokidan", publika u hali Čair u Nišu ostala je uskraćena da pogleda projekat, a kako smo saznali, pevač je navodno zaboravio na taj deo, pa se kasnije vadio da je u pitanju tehnička greška.

Republika

Foto: Instagram.com

Aca Lukas umesto da pusti film ljudima, počeo da peva

Pred sam početak nastupa publika je obaveštena da se film neće prikazati zbog tehničkih problema iako se posle saznalo da je Lukas greškom zaboravio na film, te se prisutnima odužio tako što je pevao sat duže. Publika je odmah počela da negoduje i zviždi, ali je folker pesmom uspeo da ih smiri. Aca je na pres-konferenciji objasnio da film nije mogao da se prikaže jer nije radio hard disk s kog je trebalo da se emituje, pa se ponudio da ipak ispoštuje ljude koji su uredno kupili karte.


- Ovaj koncert mogu da ubrojim u pet najboljih u karijeri. Umoran sam došao i od juče sam imao mnogo pehova, niška publika me nosila večeras i uspeo sam da izdržim čitav koncert - počeo je Aca, pa nastavio:
- Nadam se da će organizatori da obezbede ljudima s ovim kartama da pogledaju film u nekom od niških bioskopa. Ako treba, ja ću da pomognem, sad smo imali nekih problema, pa nismo mogli da ga pustimo. Izvinjavam se svima koji su se razočarali, nekako ćemo da popravimo štetu u budućnosti.

 

Na društvenim mrežama počeli su da se šire snimci na kojima se vidi nezadovoljna publika, koja dobacuje i zviždi pevaču, što je razumljivo s obzirom na to da su mnogi došli upravo da bi, pored slušanja pesama, pogledali i film.


Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačem da bismo ga pitali za više detalja, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji sve do zaključenja ovog broja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading