TROSTRUKO SLAVLJE U ARENI! Acu Lukasa POJELA trema pred premijeru filma "Pokidan" (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

03.11.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se nada da će se publici dopasti film koji je urađen po motivima iz njegovog života!

Folker Aca Lukas večeras ima tri razloga za slavlje. Danas mu je 55. rođendan, a u Areni se odigrava premijera njegovog filma "Pokidan", nakon čega će održati koncert. Aca je za Republiku priznao da ima tremu pred prikazivanje filma.

- Koncert mi ne pravi uzbuđenje niti imam tremu, ali premijera filma me raduje i imam tremu. Hoću da vidim kako to izgleda kada se emituje film u Areni. Opet moram da kažem ovde nema Ace Lukasa, ovo je film samo po motivima iz mog života - izjavio je folker.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

On je otkrio da mu je sinoć u ponoć rođendan prva čestitala ćerkica Viktorija.

- Bila je sinoć kod mene i tako je skočila oko 12 i čestitala mi rođendan, setila se. Sebi nisam ništa poželeo jer ja ne želim ja ostvarujem sve što mi padne na pamet. Moj sin ne glumi u ovom filmu, jer nije glumac - istakao je on.

Aca je siguran da će njegov film biti dobro primljen kod publike.

- Lepo mi je, film sam gledao, siguran sam da će da izazove dobre reakcije. Valjda zato što mi je prvi film, imam veću tremu vezanu za film nego za koncert! - bio je iskren pevač, pa dodao:

- Nakon ovoga imam u planu samo da pravim mnogo drugačije koncerte nego do sada. Sve ostalo sam ostvario - rekao je on za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading