PEVAČEVA ĆERKA OTKRILA SKANDALOZNE PORODIČNE TAJNE: Imala je samo šest godina kad su joj se roditelji razveli: Očuh mi nije branio da viđam oca!

Autor:

Zabava

03.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Željka Šašić prvi put progovorila o razvodu poznatih roditelja.

PEVAČEVA ĆERKA OTKRILA SKANDALOZNE PORODIČNE TAJNE: Imala je samo šest godina kad su joj se roditelji razveli: Očuh mi nije branio da viđam oca!

Foto: instagram.com

Sofija Šašić, ćerka poznatog pevačkog para, Sonje Vuksanović i Željka Šašića, progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za podkast "Poster" o svojim životnim iskustvima i razotkrila šokantne detalje iz porodičnog života.

Republika

Foto: Republika.rs

Sofija Šašić

Naime, dugo se spekulisalo o odnosu Sofije i njenog oca, Željka, nakon razvoda njenih roditelja kada je ona bila mala. Pisalo se da je Sofija bila udaljena od oca i da joj je majka branila da ga viđa, a da je u tome podržavao i njen očuh Aca Lukas. Međutim, Sofija je sada otkrila istinu i stavila tačku na sve glasine.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com/sf__fashion__style

Sofija Šašić, Sonja Vuksanović i Aca Lukas

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca... Istina je samo jedna - tata i ja smo imali sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana - otkrila je Sofija.


Ona je takođe ispričala da se godinama nisu čuli i da su bili u lošim odnosima, što joj je posebno teško palo u pubertetu kada joj je bila potrebna podrška i bliskost sa oba roditelja.
Republika

Foto: Instagram.com

Sofija Šašić sa ocem Željkom Šašićem

- Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu -  priznala je Sofija.

Nakon godina nesporazuma i razdvojenosti, Sofija je konačno u harmoničnom odnosu sa oba roditelja, što je za nju veliki uspeh i nešto što joj mnogo znači.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading