NEZADOVOLJNI TRETMANOM! Zvezda Meridianbet besna na Partizan, traži iste uslove u Areni

Autor:

Sport

03.11.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Arene nije ispoštovalo dogovor.

NEZADOVOLJNI TRETMANOM! Zvezda Meridianbet besna na Partizan, traži iste uslove u Areni

Foto: KK Crvena zvezda

Čelnici Crvene zvezde Meridianbet, koja ove sezone igra sve utakmice u Areni, nezadovoljni su terminima u ovoj hali. Zbog toga su izdali saopštenje, koje prenosimo u celosti: 

- KK Crvena Zvezda Meridianbet prinuđen je da se obrati javnosti izuzetno nezadovoljan činjenicom da uprkos konkretnim dogovorima sa rukovodstvom Beogradske Arene oko ravnopravne podele termina za treninge našeg prvog tima i svih mlađih selekcija – dana 03.11.2023.godine još uvek nema ni jedan termin na raspolaganju za treninge svih selekcija našeg kluba u toj dvorani koja je u vlasništvu grada Beograda i Republike Srbije - istakli su u saopštenju i dodali su: 

- KK Crvena zvezda Meridianbet imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene ravnopravno dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji) - navode crveno-beli. 

Takođe oni su poručili da neće više tolerisati ovakvo ponašanje. 

- KK Crvena zvezda Meridianbet je rad sa svim mlađim selekcijama (koje za razliku od nekih igraju igraju nacionalna prvenstva i nisu raspuštene) od ključne važnosti, a verujemo i da je od ključne važnosti za interes srpske košarke . Konačno, da li moramo da podsećamo da je Beogradska Arena sa svim svojim pratećim objektima (u koje spada i mala dvorana) – javno vlasništvo ovog grada i zemlje, a ne privatno vlasništvo pojedinaca, niti KK Partizan - navodi srpski šampion.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading