PLAKAO ZBOG ZVEZDE MERIDIANBET, PA ZASPAO SREĆAN: Mali delija raznežio navijače crveno-belih

Autor:

Sport

03.11.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jago obećao klincu poklon, odmah reagovao klub i njegova majka.

PLAKAO ZBOG ZVEZDE MERIDIANBET, PA ZASPAO SREĆAN: Mali delija raznežio navijače crveno-belih

Foto: twitter.com/exoduszz23

Crvena zvezda Meridianbet se voli od malena, u dobru i u zlu, kada se smeje i kada se plače. To će sebi priznati svi iskreni navijači, ali deca to najbolje pokazuju, bez ustezanja već pravo iz srca. Upravo zato je jedan mali navijač raznežio celu košarkašku Srbiju a njegove suze sa meča šestog kola Evrolige protiv Bajerna (74:68) obišle su svet.

 

 

Naime, kada je Brazilac Jago dos Santos u finišu meča pogodio odlučujuću trojku koja je praktično rešila pitanje pobednika jedan dečak u Areni nije mogao da zadrži suze radosnice iako ga je majka tešila. Zato je košarkaš crveno-beli posle meča, kada je video snimak,  zamolio da mu se pomogne da pronađe klinca jer ima poklon za njega. Taj apel podelila je na društvenim mrežama i Zvezda Meridianbet uz poruku da  se takva emocija teško može shvatiti, kao i da "mu je to završeno". Sada samo ostaje da se dogovori druženje na kojem će sigurno biti još više suza radosnica.

Koliko ovaj dečak voli crveno-bele najbolje se videlo iz samog snimka. Međutim, oglasila se i njegova majka i otkrila da je ta ljubav još veća, a da će taj 2. novembar i meč u Areni njen sin zauvek pamtiti.

 

 

- Pre nego što je zaspao rekao je da mu je ovo najsrećniji dan u životu! Pozdrav od mame malog zvezdaša - napisala je majka malog zvezdaša na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading