"DA NIKOME NE URADI ŠTO JE MENI" Hitna reakcija iz Lukasovog tima nakon izjave Milice Pavlović - konačno progovorili o SUKOBU pevača!

Autor:

Zabava

02.11.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović je u emisiji "Amidži šou" progovorila o drami sa Lukasom, a sada je stiglo i zvanično saopštenje njegovog tima!

"DA NIKOME NE URADI ŠTO JE MENI" Hitna reakcija iz Lukasovog tima nakon izjave Milice Pavlović - konačno progovorili o SUKOBU pevača!

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Milica Pavlović gostovala je ovog utorka u emisiji "Amidži šou", gde je govorila o mnogim temama, a između ostalog, osvrnula se i na svoj odnos sa kolegom Acom Lukasom. Pevačica, koja je sa Acom snimila hit "Kidaš me", prekinula je kontakt sa njim, a ovaj duet je izbrisan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Pavlović

- Nadam se da je dobar čovek, kakvim sam ga smatrala, i da nikome više neće uraditi nešto tako kao što je uradio meni- rekla je Milica kratko u emisiji "Amidži šou", dok je odgovarala na pitanja publike sa Instagrama.

Sada su se oglasili i ljudi iz tima Ace Lukasa, koji nisu želeli previše da se osvrću na izjavu pevačice. Kako kažu, sva pažnja im je fokusirana na premijeru filma "Pokidan", koja je zakazana za petak, 3. novembar.

- Svakom želimo sve najbolje, a nas interesuje trenutno samo premijera filma "Pokidan" u svim velikim dvoranama bivše Jugoslavije - rekli su oni za "Telegraf.rs".

Republika

Foto: instagram.com/_manufaktura_

Milica Pavlović i Aca Lukas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading