"NECIVILIZOVANI SADISTI I MRZITELJI"! Premijerku Brnabić o pisanju "Danasa". SRAM VAS BILO!

Autor:

Vesti

02.11.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška Vučiću i porodici Vučić, napisala je Brnabić.

"NECIVILIZOVANI SADISTI I MRZITELJI"! Premijerku Brnabić o pisanju "Danasa". SRAM VAS BILO!

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg, Printscreen

Premijerka Republike Srbije Ana Brnabić, reagovala je na članak objavljen u dnevnom listu "Danas" pod naslovom "Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga je Vučić govorio da mu nije otac?"

 

 

U svom odgovoru, premijerka Brnabić je istakla važnost poštovanja lične privatnosti pojedinaca i njihovih porodica, bez obzira na njihovu javnu poziciju.

- Ovim ste sve o sebi rekli. Vi ste "profesionalni" mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška Vučiću i porodici Vučić. Pobedićemo! - istakla je Ana Brnabić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading