N1 ULAZI U NOVE VISINE BEŠČAŠĆA: Propagandni filmovi televizije N1 dosežu novu granicu mržnje i kritike prema predsedniku Aleksandru Vučiću! Oglasio se i Siniša Mali

Autor:

Vesti

02.11.2023

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svakoj predizbornoj kampanji televizija N1 pokazuje svoje pravo lice - lice koje ispunjava ekrane najodvratnijim propagandnim filmovima, punim besomučne kritike prema Aleksandru Vučiću.

N1 ULAZI U NOVE VISINE BEŠČAŠĆA: Propagandni filmovi televizije N1 dosežu novu granicu mržnje i kritike prema predsedniku Aleksandru Vučiću! Oglasio se i  Siniša Mali

Foto: printskrin/RTS

Večerašnji film pod nazivom "Ja, Aleksandar: Državni gambit" je samo još jedan u nizu dokaza da su oni u dubokoj panici, spremni da upotrebe sva sredstva kako bi se njihov šef Dragan Đilas vratio na vlast i nastavio da krade!

Da li je ovo profesionalno i objektivno izveštavanje, kako N1 tvrdi? Daleko od toga! Ovo je napad na jednog čoveka, na njegovu porodicu. Ovo je ni manje ni više nego haško suđenje Aleksandru Vučiću, gde smo prisustvovali čitanju optužnice i presude! Da, dobro ste pročitali - N1 je otišla tako daleko da pokušava da sprovede pravdu na svoj način!

 

 


Svi znamo da je Aleksandar Vučić čovek koji se svakog dana, više od jedne decenije, bori za kvalitetniji život svakog građanina. Ali N1 televizija, bez ikakvih skrupula, nastavlja sa svojim prljavim kampanjama, ne birajući sredstva! Da li je ovo nešto što se viđa u Evropi? Naravno da nije! Ovo je sramota koja se dešava samo u Srbiji!

Podrška, predsedniče! Srbija ne sme da stane! Siniša Mali stoji uz Aleksandra Vučića u borbi protiv ovog sramnog napada!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jasta

03.11.2023 11:23

Ako je izneta LAZ treba ih sankcionisati.