"IMA LI KRAJ BOLESNOJ KAMPANJI ĐILASA I ŠOLAKA"! Jovanov o propagandnom filmu o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici!

Autor:

Vesti

02.11.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E, o tome odlučujemo 17.12! Da li će ovakva bića odlučivati o svemu u Srbiji i proganjati porodice onih koji imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave njihovoj pljački i otimačini, naveo je Jovanov

"IMA LI KRAJ BOLESNOJ KAMPANJI ĐILASA I ŠOLAKA"! Jovanov o propagandnom filmu o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici!

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Član Predsedništva Srpske naprdne stranke Milenko Jovanov, odgovorio je Draganu Đilasu i Draganu Šolaku na propagandni film upućen protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Najpre puste najogavniji propagandni film protiv @avucic, Gebels da im pozavidi, jer se ni on nije setio ovako nešto da uradi.

- Ali ni to im ne bude dovoljno, već objave bljuvotinu o liku "za koga Vučić tvrdi da mu nije otac". Ej! Tvrdi da mu nije otac! Ima li kraja bolesnoj kampanji Đilasa i Šolaka protiv porodice predsednika Vučića?!

- Ljudi koji ovo rade nisu poremećeni, nisu ni ološ, ni šljam, jer kada bi ih neko tako nazvao, to bi za njih bili komplimenti. Za njih još ne postoji izraz koji bi ih opisao...

- E, o tome odlučujemo 17.12! Da li će ovakva bića odlučivati o svemu u Srbiji i proganjati porodice onih koji imaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave njihovoj pljački i otimačini - naveo je Jovanov.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (113)

Loading
Tanja

02.11.2023 22:54

Opozicioni lešinari su stvarno teški bolesnici . Koliko lažu i izmišljaju

Ena

02.11.2023 22:57

Nastavlja se skandalozno i besprizorno ponašanje tajkunskih medija. Ovakvim napadima na Predsednika Srbije dotakli su dno.

Mila

02.11.2023 23:34

Ruzan nacin opozicije da skrene paznju na sebe

Ines

02.11.2023 23:34

Kampanja nije ni počela uglavno, a oni puštaju najgnusniji film. Podrška Vučiću!