"DILASOVCI BRANE INTERESE SVOJIH ZAPADNIH FINANSIJERA"! Irena Vujović žestoko odreagovala na tvrdnje Dušana Nikezića i SSP-a!

Autor:

Vesti

18.10.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sporazum je šansa za rast izvoza iz Srbije a samim tim i novu proizvodnju i rast bruto domaćeg proizvoda, što najzad može da rezultira otvaranjem novih radnih mesta i rastom prihoda građana Srbije, istakla je Vujović.

"DILASOVCI BRANE INTERESE SVOJIH ZAPADNIH FINANSIJERA"! Irena Vujović žestoko odreagovala na tvrdnje  Dušana Nikezića i SSP-a!

Foto: Ministarstvo za zaštitu životne sredine

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Irena Vujović izjavila je danas da su tvrdnje iznete u otvorenom pismu Đilasovih kadrova predsedniku Aleksandru Vučiću netačne i maliciozne, i iznova potvrđuju koliko je daleko spremna da ide Stranka slobode i pravde (SSP) kako bi odbranila interese svojih zapadnih finansijera.

- Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Kine nije i ne može biti štetan po građane Srbije. Sporazum je šansa za rast izvoza iz Srbije a samim tim i novu proizvodnju i rast bruto domaćeg proizvoda, što najzad može da rezultira otvaranjem novih radnih mesta i rastom prihoda građana Srbije. Sve suprotno od onoga što neodgovorno tvrdi Dušan Nikezić kako bi se dodvorio svom partijskom šefu i njegovim sponzorima.

- Kaže još i da je kineskim vlasnicima poklonjen nekadašnji RTB Bor. Istine radi, u toj kompaniji je 2018. godine bilo zaposleno manje od 5.000 ljudi, sa prosečnom platom oko 75.000 dinara, dok danas tamo radi više od 6.000 ljudi sa prosečnom platom od oko 127.000 dinara. U istom periodu, u zaštitu životne sredine kompanija je uložila oko 220 miliona dolara. I to su neke od „štetnih“ posledica o kojima pričaju?

- Samo onima koji nemaju baš nikakvu odgovornost za vođenje države, ovako važan Sporazum koji će doprineti daljem razvoju Srbije, može da koristi za dnevno-politička prepucavanja. Srpska napredna stranka će nastaviti da se trudi i odgovorno radi, kako bismo građanima obezbedili bolji životni standard. Nećemo popuštati pod pritiskom stranih interesa ni njihovih plaćenika u Srbiji. Nastavićemo da sledimo mudru politiku predsednika Vučića, zbog koje Srbija danas ima prijatelje i na Istoku i na Zapadu. Zahvaljujući takvoj politici, naša zemlja nikome nije data na tacni, već pripada njenim građanima. Naša je obaveza da mislimo pre svega o interesu i boljitku građana, a ne o tome šta smeta Đilasovim finansijerima - rekla je Vujović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Maja

18.10.2023 17:41

Govorimo o Djilasu koji mrzi Srbe , koji uporne zeli zlo svojoj drzavi i svom narodu!

Slavka

18.10.2023 17:43

Očigledno je da ih ne interesuju sporazumi kojima bi se u mnogome povećao izvoz koji bi doveo do rasta prihoda gradjana kao i otvaranjem radnih mesta.Nijima je vlast u glavi i to preko ledja gradjana ali taj film niko iz SSP neće gledati.

Jasna

18.10.2023 17:44

Jasno je da je Djilas opasan manipulator ali ovde MI vidimo sve, zelimo dela , zelimo uapeh, od njega to nikada nismo imali!

Tasa

18.10.2023 17:48

Jasno je da opozicija ne brine o interesima naroda, vec samo o licnim.