VUJOVIĆ: Opozicija pokazala vrhunac licemerija!

Autor:

Vesti

16.10.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Vujović iznela oštru kritiku.

VUJOVIĆ: Opozicija pokazala vrhunac licemerija!

Foto: Ministarstvo za zaštitu životne sredine

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović izjavila je da je opozicija očigledno krenula u ofanzivu po starom oprobanom receptu - prljavim napadima na predsednika Aleksandra Vučića i vladajuću SNS, pokazujući još jednom vrhunac licemerja sa jedne strane, a sa druge pravu sliku pogubne politike koju su vodili dok su bili na vlasti i kakvu bi i danas nastavili da vode, ako bi im se ukazala prilika.

- Optužujući vladajuću stranku za veze sa kriminalom, opozicija očigledno polazi od sebe iz vremena kada su bili na vlasti, pa sada misle da svi moraju da imaju veze sa podzemljem i malverzacijama. Žalosno je što dokazani eksperti za saradnju sa kriminalnim grupama i zloupotrebu državnog budžeta, nemaju nikakav program ni razvojnu ideju da ponude građanima, već im je glavna preokupacija izmišljanje afera i pokušaj destabilizacije Srbije upornim napadima na legitimno izabranog predsednika - navodi. 

- U ovim izazovnim vremenima, još jednom su dokazali da njih ne interesuju ni srpski narod na Kosovu i Metohiji, ni putevi, ni razvoj zdravstva. Samo ih zanima da sruše Vučića, jer im je on glavna prepreka da se opet dočepaju državne kase i nastave da pljačkaju. Na njihovu žalost, građani pamte i znaju da smo se godinama oporavljali od posledica njihove katastrofalne politike. Znaju i da, dok se opozicija bavi izmišljanjem afera, predsednik Vučić bije ozbiljne bitke na međunarodnom planu kako bi sačuvao mir i stabilnost i time osigurao bazu za dalji razvoj naše zemlje i bolje uslove života za sve. To je politika koju treba da vode lideri, a ne politika opozicije koja ih je i dovela tu gde su sada - na marginama političkog  života - rekla je Vujović Irena. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Милена

16.10.2023 16:15

Опозиција зна само да се бламира и да пљује све добро што је урађено у овој земљи.

Kole

16.10.2023 16:15

Opozicija je odavno pokazala licemerstvo. Njih ništa ne interesuje, osim fotelja.

Lela

16.10.2023 16:19

Председник бије битке на међународном плану, данас потписује у Кини три историјска споразума, док опозиција може само да лаје, јер не ради ништа.

Una

16.10.2023 16:48

Gora i licemernija opozicija nikada nije bila u Srbiji!