"SVAKA ČAST VUČIĆU!" Pohvale i na N1: Srbija najbrže evakuisala svoje građane iz Izraela! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka na "N1" postavila je pitanje da li su srpske institucije dobro reagovale i da li su zaista najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu, a Slobodan Georgiev je potvrdno odgovorio na ovo pitanje.

"SVAKA ČAST VUČIĆU!" Pohvale i na N1: Srbija najbrže evakuisala svoje građane iz Izraela! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U trenucima kada su mnoge zemlje suočene sa izazovima u vezi sa brzim povratkom svojih državljana iz Izraela zbog naglog pogoršanja bezbednosne situacije, srpske institucije su primile pohvale zbog svoje brze i efikasne reakcije. Ovo priznanje došlo je tokom gostovanja urednika "Nove S", Slobodana Georgieva, na televiziji "N1".

Voditeljka na "N1" postavila je pitanje da li su srpske institucije dobro reagovale i da li su zaista najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu, a Slobodan Georgiev je potvrdno odgovorio na ovo pitanje. On je dodatno istakao da su nekoliko kompanija juče prevozilo putnike iz Izraela.

- Da, oni su pomogli najbrže što su mogli, mislim da je samo nekoliko kompanija juče prevozilo putnike! - rekao je Georgiev.

 

 

Ovaj brzi odgovor i efikasna evakuacija državljana iz Izraela zasigurno su rezultat dobre organizacije i koordinacije srpskih institucija. Takođe, napomenuto je da su jedini američki i srpski avioni poleteli iz Izraela, dok su mnoge druge zemlje otkazale svoje letove.

Mislim da to ima veze i sa dobrim odnosima koje ova vlast ima sa Vladom u Izraelu! Nije to prvi put, sećamo se i kad je bio kovid da je postojala brza reakcija i da smo brzo evakuisali ljude iz zemalja gde su se zatekli! Vidim u vestima da su svi ljudi vraćeni - zaključio je urednik "Nove S".

Slobodan Georgiev je zaključio da bi ova brza reakcija i efikasnost mogla da bude rezultat dobrih odnosa između Srbije i Vlade Izraela. Ovo nije prvi put da su srpske institucije brzo reagovale i organizovale evakuaciju svojih državljana u vanrednim situacijama, a njihova sposobnost da brinu o svojim građanima u inostranstvu je pohvaljena.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Vax

09.10.2023 17:31

Vučić brine o svom narodu

Maja

09.10.2023 17:32

Mora da tajkunu Solaku nije bilo dobro kad je od zaposlenih na svojoj televiziji kako hvale naseg predsednika... No,istina je jedna,i mi smo po ko zna koji put ponosni na naseg predsednika!

Vax

09.10.2023 17:32

Zalaganje Vučića niko ne može da ospori

Srđa

09.10.2023 17:33

Srbija je uvek tu za svoje građane.