BRUTALNE LAŽI POJEDINIH MEDIJA! Izmislili da je Brnabić prekršila protokol tokom Samita, fotografije ih demantovale! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.10.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasiranje ovakvih neistina u javnosti nanosi štetu ugledu Republike Srbije i koristi samo onima koji našoj zemlji ne žele dobro.

BRUTALNE LAŽI POJEDINIH MEDIJA! Izmislili da je Brnabić prekršila protokol tokom Samita, fotografije ih demantovale! (FOTO)

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE

Vlada Republike Srbije prinuđena da je da demantuje pisanja pojedinih regionalnih, ali i domaćih medija, koji su preneli da je predsednica Vlade Ana Brnabić odbila da se fotografiše sa ostalim liderima, tokom učešća na samitu Berlinskog procesa u Tirani, što su preneli kao navodno kršenje protokola.

Naime, predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovala je u zajedničkom fotografisanju svih lidera Evrope i regiona u Tirani, kao što možete videti u priloženim fotografijama.

Republika

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE

 

Time je Srbija još jednom pokazala da ne vodi politiku izolacije, već da je okrenuta saradnji i rešavanju svih otvorenih pitanja dijalogom.

Plasiranje ovakvih neistina u javnosti takođe nanosi štetu ugledu Republike Srbije i koristi samo onima koji našoj zemlji ne žele dobro.

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE

 

 

Bez namere da ulazimo u razloge plasiranja lažnih vesti, još jednom podvlačimo da je Republika Srbija, samim boravkom premijerke u Tirani i njenim razgovorima sa evropskim liderima, potvrdila da je trajno opredeljena za politiku integracija, saradnje i regionalnih povezivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (14)

Loading
Bogdan

16.10.2023 16:14

Svakako će pojedini napadati Anu i da se slikala i da nije.

Ana

16.10.2023 16:16

Opozicija na sve načine se trudi da plasira lazi u medijima!

Vera

16.10.2023 16:17

Domaći tajkunski mediji će svakako naći razlog da napadnu premijera Srbije, slikala se ili ne!

Karađorđe

16.10.2023 16:19

Da nije rekli bi da Srbija bojkotuje EU, a pošto jeste onda će da napišu da se slikala sa zastavom tzv. Kosovo. Kako god tajkunski mediji bi napali premijera Srbije