"NEMOJ VIŠE AKO ZA BOGA ZNAŠ"! Jovanov odgovorio na brutalne laži Dragana Đilasa!

Autor:

Vesti

20.09.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako zaista želiš da pomogneš građanima Srbije, samo kaži građanima na koji način si postao milioner, poručio je Jovanov Đilasu.

"NEMOJ VIŠE AKO ZA BOGA ZNAŠ"! Jovanov odgovorio na brutalne laži Dragana Đilasa!

Foto: Tanjug/T. VALIČ/M. NIKOLIĆ

Milenko Jovanov iz SNS poručio je Draganu Đilasu iz SSP da "ne lupeta" o ekonomiji.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Nemoj više, Đilase, da lupetaš o ekonomiji, lažeš i mažeš kako brineš o ljudima, ako za Boga znaš! Nemoj, jer će neko pomisliti da ste vi "žuti" 2008. godine podelili 500.000 otkaza samo da bi ti, tako brižan i pametan, imao o kome da vodiš računa. Nego, kad smo već kod toga, koje si to mere za lakši život građana predlagao i donosio nakon što ste otpustili 500.000 ljudi? Koja bi cena, za bilo koji proizvod, tim ljudima mogla biti prihvatljiva kad su im prihodi, zahvaljujući vama Žutima, bili nula? - rekao je on i nastavio:

- Da li si im zato na svim mogućim televizijama prikazivao svoje rijalitije? Kao zamenu za posao i platu? Ako zaista želiš da pomogneš građanima Srbije, samo kaži građanima na koji način si postao milioner. Odaj narodu tu čarobnu formulu, pa da svi građani, na isti način kao i ti, postanu imućni i bogati ljudi! E, baš zato, novi genijalni pronalazak mašinskog mozga zvani Deklaracija za sprečavanje propadanja Srbije, može da ima samo jednu rečenicu: "Siguran način za sprečavanje propadanja Srbije je da građani i dalje ne glasaju za žute tajkune koji su se posvađali, pa sada, umesto da su kao nekad svi na gomili u jednoj stranci, svako ima svoju mini-stranku i sebi tepa da je lider, jer su i dalje jednako nesposobni i nepošteni". Mada, sudeći po rezultatima izbora, narod to i bez takve Deklaracije, odlično zna.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ceca

20.09.2023 23:02

Djilas je stari lopov i lisac.

Andjela

20.09.2023 23:07

Djilas samo i zna da laze.

Maja

20.09.2023 23:07

Djilas i njemu slicni samo brinu kako doci do vlasti,nista drugo ih ne zanima

Andjela

20.09.2023 23:08

Jovanov je bukvalno razoruzao Djilasa, na gospodski nacin.