"VIDEĆEMO KO ĆE KOGA DA HAPSI"! Vučić o pretnjama Dželjaja Svečlje!

Autor:

Vesti

20.09.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govoreći o sumanutim potezima Aljbina Kurtija, predsednik je ocenio da je sada jasno da je Kurti krenuo u jednu od poslednjih operacija u široj akciji etničkog čišćenja Srba sa Kosova i Metohije.

"VIDEĆEMO KO ĆE KOGA DA HAPSI"! Vučić o pretnjama Dželjaja Svečlje!

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pretnje takozvanog ministra samozvanog Kosova Dželjaja Svečlje.

Svečlja je rekao da će Vučić biti uhapšen ako bude posetio Gračanicu, a na tu nebuloznu pretnju iz Njujorka je reagovao predsednik Srbije.

- Za mene su svetinje Gračanica i Dečani, kao i Pećka patrijaršija i Bogorodica Ljeviška. Ali iznad svega za mene je svetinja naš narod na Kosovu. Maltretirali su mi sina, mene će da hapse, videćemo ko će koga hapsiti - rekao je Vučić.

Govoreći o sumanutim potezima Aljbina Kurtija, predsednik je ocenio da je sada jasno da je Kurti krenuo u jednu od poslednjih operacija u široj akciji etničkog čišćenja Srba sa Kosova i Metohije.

- Želim da kažem neznalicama i lažnim patriotama, da želimo da iskoristimo sva diplomatska i politička sredstva, a dobro znamo šta nam je posao u zaštiti interesa našeg naroda. Pozivamo sve predstavnike međunarodne zajednice da reaguju, urade sve što je u njihovoj moći da Srbi mogu da opstanu, da budu pušteni kućama u najkraćem mogućem roku, a o svemu sam obavestio španskog premijera Pedra Sančeza, inače velikog prijatelja srpskog naroda, razgovarao i sa Šarlom Mišelom i nadam se da će dobro razumeti naše poruke. Pripremao se za sutrašnji nastup u UN imaćemo mnogo bilateralnih sastanaka - rekao je predsednik.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (85)

Loading
Ena

20.09.2023 19:42

Strašno je dokle ide nepoštovanje samoproglašenih predstavnika nepriznate države. Njihov strah je sve veći jer znaju da neće moći još dugo da se ponašaju ovako bahato.

Mirjana

20.09.2023 19:45

Jedna stvar je sigurna i jasna, Vucic ce uciniti sve da sacuva bezbednost naseg naroda na KiM.

Mirjana

20.09.2023 19:47

Kurtiju nece uspeti pokusaj ciscenja Srba sa teritorije KiM, Vucic ce uvek buri uz svoj narod radeci iskljucivo u njihovom interesu.

VEKA

20.09.2023 19:48

Predsednik se ne plasi tih pretnji ,radi samo u interesu svog naroda i trazi postovanje interesa svog naroda 🇷🇸🇷🇸🇷🇸