DŽELAT SRBIJE SA MUNDIJALA IZGUBIO PARNICU: Mora bivšoj ženi da preda bogatstvo, plus masnu alimentaciju!

Autor:

Sport

02.11.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud doneo odluku nakon DNK testa!

DŽELAT SRBIJE SA MUNDIJALA IZGUBIO PARNICU: Mora bivšoj ženi da preda bogatstvo, plus masnu alimentaciju!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Gane, Asamoa Đan (37), mora da plati odštetu bivšoj supruzi nakon što je sud utvrdio očinstvo! Legenda tamošnjeg fudbala dobio je presudu i moraće da se odrekne ogromnog bogastva jer je DNK test potvrdio da je biološki otac njihovo troje dece.

Sud je naredio da Đan preda bivšoj supruzi kuću u Ujedinjenom Kraljevstvu, kuću u Akri, benzinsku pumpu i dva automobila. Ali, ovo je samo deo visoke cene koju će najbolji strelac Gane u istoriji morati da plati.

Bivši fudbaler Udinezea, Rena i Sanderlenda moraće mesečno da izdvaja 2.100 dolara za alimentaciju.


Ova pravna bitka između Đana i njegove bivše supruge traje već tri godine, a razvod braka postao je još komplikovaniji kada je fudbaler javno optužio svoju suprugu Gifti da deca možda nisu njegova. Međutim, DNK test je jasno opovrgao ove tvrdnje i otkrio pravu istinu.

Asamoa je igrao još i za Al Ain, Shangai SIPG i Kajzerispor,  a karijeru je okončao u junu ove godine. Za selekciju Gane odigrao je rekordnih 109 utakmica i postigao je 51 gol, među kojima je i odlučujući za "crne zvezde" u duelu sa Srbijom na Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi. Tada je bio siguran izvođač penala za konačnih 1:0 u 84. minutu.

Učestvovao je na nekoliko afričkih Kupova nacija, osvojivši dve srebrne medalje (2010, 2015) i jednu bronzanu (2008).


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading