IZ DANA U DAN KLUB NAPREDUJE NA SVIM NIVOIMA: Uz sjajna ostvarenja na terenu, radi se i na unapređenju infrastrukturnih uslova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će fudbaleri imati sjajne uslove na svom stadionu.

IZ DANA U DAN KLUB NAPREDUJE NA SVIM NIVOIMA: Uz sjajna ostvarenja na terenu, radi se i na unapređenju infrastrukturnih uslova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vuk Tršić

Fudbaleri Vuka iz Tršića beleže sjajne rezultate u ovosezonskom takmičenju u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A".

 

Ekipa je u sedam prvenstvenih mečeva zabeležila isto toliko pobeda i u ovom momentu suvereno drži čelnu poziciju sa tri boda prednosti u odnosu na Budućnost iz Runjana.

Istovremeno traju i veliki radovi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu. Zahvaljujući gradskoj upravi predvođenoj gradonačelnikom Vidojem Petrovićem, nastavljeni su radi na samom sportskom objektu što ne samo da će poboljšati uslove za bavljenje sportom u samom Tršiću, već i u okolini.

 

Sastav iz Tršića predstojećeg vikenda ugostiće Cer iz Jadranske Lešnice, a svi ljubitelji fudbala se nadaju da će novim bodovima nastaviti borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading