DRAMA SREĆNOG KRAJA: Roso-neri objavili važnu informaciju - zdravstveno stanje mladog Nigerijca je stabilno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan fudbalski svet ostao je zatečen nakon dešavanja na stadionu u Šapcu.

DRAMA SREĆNOG KRAJA: Roso-neri objavili važnu informaciju - zdravstveno stanje mladog Nigerijca je stabilno!

Foto: FK Mačva Šabac

U okviru prve runde ovosezonskog kup takmičenja, na stadionu u Šapcu sastale su se dve prvoligaške ekipe, domaća Mačva i novosadska Mladost GAT. Na kraju su gosti iz "srpske Atine" priredili iznenađenje, zabeležili su prvu ovosezonsku pobedu u zvaničnim mečevima i plasirali se u osminu finala najmasovnijeg srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Međutim, susret je ostao u senci dešavanja u samoj završnici. Naime u 73. minutu u igru je ušao osamnaestogodišnji Elajdža Pis u redovima šabačkog kluba, a samo par minuta kasnije, srušio se na zemlju. Lekarska ekipa je odmah utrčala na teren i mladi fudbaler je odmah prebačen u zdravstvenu ustanovu gde je konstantivan srčani udar.

Nakon ukazane pomoći i prvih obavljenih ispitivanja, mladi Nigerijac je upućen u valjevsku bolnicu na dalje lečenje.

Foto: FK Mladost GAT

Prvi ovosezonski trijumf "gatovaca"

 

Međutim, već danas su iz bolnice stigle pozitivne informacije. Nigerijac se nalazi u stabilnom stanju, a kako se može saznati iz redova šabačkog kluba, Pis je odmah nakon što mu je zdravstveno stanje stabilizovano, pitao za ishod kup duela i istakao je žaljenje što je njegova ekipa poražena.

Da podsetimo, Elajdža Pis ima 18 godina, a tokom letnje pauze je stigao u redove šabačkog kluba iz OFK Beograda čiji je član postao početkom ove godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading