STRAŠNE VESTI: Fudbaler Mačve DOŽIVEO INFARKT NA TERENU!

Autor:

Sport

01.11.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan uznemirujuć događaj na fudbalskom terenu.

STRAŠNE VESTI: Fudbaler Mačve DOŽIVEO INFARKT NA TERENU!

Foto: FK Mačva Šabac

U dramatičnom obrtu događaja tokom nedavne utakmice Kupa u Srbiji, fudbal je postao manje važan kada je mladi nigerijski fudbaler, Elajdža Pis, kolabirao na terenu i naknadno dijagnostikovan sa srčanim udarom. Utakmica između Mačve iz Šapca i Mladosti GAT iz Novog Sada završena je rezultatom 1-0 u korist GAT-a, ali ishod meča potisnut je u drugi plan zbog uznemirujućeg incidenta koji se odigrao.

Sve se dogodilo u 73. minutu utakmice kada je 18-godišnji Elajdža Pis ušao kao zamena za Mačvu. Samo nekoliko minuta nakon što je stupio na teren, Pis je naglo pao na zemlju, što je izazvalo hitnu medicinsku intervenciju stručnog tima koji se nalazio na stadionu. Brzo je prebačen u šabačku bolnicu, gde su dodatni pregledi otkrili da je doživeo srčani udar na terenu.

Nakon prvih ispitivanja, Pis je hitno prevezen u bolnicu u Valjevu radi detaljnijih pregleda i nastavka lečenja. Ovaj šokantan događaj naglašava nepredvidljivost zdravstvenih problema, čak i kod mladih sportista, i važnost brze medicinske intervencije na sportskom terenu.

 Iako se sportisti često smatraju osobama izvanrednog zdravlja, i oni nisu imuni na neočekivane medicinske probleme. Naše misli su s Elajdžom Pisom i nadamo se njegovom brzom oporavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading