ZVEZDA PADALICA: Crveno-beli završili kup takmičenje - domaćin minimalcem obezbedio plasman u četvrtfinale!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.11.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit je opravdao ulogu...

ZVEZDA PADALICA: Crveno-beli završili kup takmičenje - domaćin minimalcem obezbedio plasman u četvrtfinale!

Foto: FK Zemun

Nakon mečeva prve runde nacionalnog Kupa Srbije, danas su na programu bili i mečevi osmine finala Kupa na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda.

Jedan od najzanimljivijih susreta odigran je u Gornjoj varoši gde je ekipa Zemuna dočekala Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga.

Obe ekipe su na startu ovosezonskog takmičenja zabeležili ubedljive trijumfe. Zemun je savladao ekipu Zuca 2019 rezultatom 4:0, dok su Mokrolužani bili ubedljivi protiv Budućnosti iz Dobanovaca rezultatom 6:1.

Zemunci su u susret ušli kao apsolutni favoriti s obzirom da u aktuelnoj sezoni vode veliku borbu za plasman u Prvu ligu Srbije, dok Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga ne beleži reprezentativne rezultate u Beogradskoj zoni i u ovom momentu sa 12 osvojenih bodova u isto toliko odigranih mečeva, zauzima 13. poziciju na tabeli.

Iako se očekivalo da će Gornjovarošani lakše obezbediti plasman u četvrtfinale kupa na teritoriji srpske prestonice, to se nije dogodilo, a jedini pogodak postigao je Luka Svetličić u 65. minutu utakmice.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

U Gornjoj varoši je favorit teškom mukom stigao do trijumfa

 

- Kup FS Beograda, osmina finala:

Zemun (Zemun) - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) 1:0 (0:0)

Strelac: L. Svetličić u 65. minutu

Stadion: Gradski stadion u Zemunu

Sudija: Jordan Ignjatović

Žuti karton: S. Trajkovski (Zemun)

Zemun (Zemun): Davidović, Šušović, Mijailović (Tabaković), Bacanović, Kiso (Jovanović), Subotić, Stojanović (Stanojčić), Miletić (Svetličić), Pavlović (Pavičić), Trajkovski, Bogdanović.

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Avram, Popović. Zeničanin, Novković, Miladinović, Teofilović, Mitić, Filipović (Vidović), Mutavdžić, Vukojević (Tirnanić), Nikolić (Đurić).

Nova takmičarska iskušenja za obe ekipe slede već predstojećeg vikenda. Zemunci će u okviru Srpske lige Beograd gostovati Brodarcu, dok će crveno-beli iz Malog Mokrog Luga gostovati u Dudovici ekipi OFK Budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading