ZA BOLJE USLOVE RADA: Delegacija FSS posetila "srpsku Atinu" i darivala novosadsku Mladost GAT!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspeha u Šapcu, klub iz srpske Atine je dobio i donaciju.

ZA BOLJE USLOVE RADA: Delegacija FSS posetila "srpsku Atinu" i darivala novosadsku Mladost GAT!

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT prethodne sezone su bili deo srpske fudbalske elite, a u takmičarskoj 2023/24 godini u drugom stepenu takmičenja, ne znaju za trijumf.

 

Nakon 13 odigranih mečeva popularni "gatovci" imaju svega šest remija i sedam poraza i samim tim trijumf na startu kup takmičenja u Šapcu nad ekipom Mačve (1:0), može se protumačiti i prvorazrednom senzacijom.

Samo dan nakon prve ovosezonske radosti, ekipa Mladosti GAT ugostila je delegaciju Fudbalskog saveza Srbije predvođenu Nikolom Lazetićem. On je u društvu predsednika FS grada Novog Sada Novaka Kostreševića i Ognjena Cvjetićanina, gradskog sekretara za sport i omladinu.posetio "GAT Arenu" gde nakon kraćeg razgovora, čelnicima novosadskog kluba uručena pomoć u vidu opreme i lopti.

Foto: FK Mladost GAT

Delegacija FSS-a na "GAT Areni"

 

Da podsetimo, predstojećeg vikenda, tj. u nedelju 5. novembra ekipa Mladosti GAT gostuje u Lazarevcu gde će na stadionu prošlosezonskog rivala u superligaškoj konkurenciji, pokušati da stigne do bodova kojima bi najavili izlaz iz evidentne rezultatske krize.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading