PORED TRIJUMFA, JEDAN DETALJ JE OBELEŽIO KUP DUEL U INĐIJI: Četiri laka komada domaćina ostala u senci debija supertalentovanog Dobrijevića! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš za nedavni poraz, brzo je stigao.

PORED TRIJUMFA, JEDAN DETALJ JE OBELEŽIO KUP DUEL U INĐIJI: Četiri laka komada domaćina ostala u senci debija supertalentovanog Dobrijevića! (FOTO)

Foto: FK Inđija

Pre samo dve nedelje ekipe Inđije Toyo Tires i lazarevačke Kolubare sastale su se u okviru 12. kola prvoligaškog karavana, a prošlosezonski superligaš iz grada koji ime nosi po činjenici da je za varošicu proglašen na Lazarevu subotu 1889. godine, slavio je na "Toyo Tires Areni" rezultatom 2:0.

 

Svega 18 dana kasnije dve ekipe su se sastale u okviru prve runde ovosezonskog kup takmičenja, a ishod je bio potpuno drugačiji.

Naime, domaćin je, velikog rivala i u borbi za direktan plasman u elitu srpskog klupskog fudbala savladao sa ubedljivih 4:1.

Prvi period igre okončan je rezultatskim egalom. Domaćin je poveo u 21. minutu preko Toplice Grbovića, ali je u samom finišu prvog poluvremena rezultat poravnao Tiago Galvao.

Međutim, u nastavku meča na terenu je postojala samo jedna ekipa. Već u 48. minutu Stefan Gajilović je doneo novu prednost domaćinu, da bi pitanje pobednika faktički rešio Jovan Mitrović koji je bio egzekutor trećeg pogotka domaćeg sastava na isteku punog sata igre.

Do kraja susreta, oko 200 ljubitelja fudbala imalo je priliku da vidi još jednu loptu u mreži golmana Marka Gudžulića, a u strelce se upisao i Itan Derviši.

Foto: FK Inđija

Luka Dobrijević je debitovao za seniorski sastav Inđije Toyo Tires

 

- Kup Srbije, 1. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Kolubara (Lazarevac) 4:1 (1:1)

Strelci: T. Grbović 21`, S. Gajilović 48`, J. Mitrović 59`, I. Derviši 65`; T. Galvao 43`

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Gledalaca: 200

Sudija: Nikola Đorđević

Žuti kartoni: T. Grbović, I. Derviši, O. Abramušić (Inđija Toyo Tires); S. Živković (Kolubara)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Velimirović, Kojić (S. Stojanović), Đorđević (Dobrijević), Derviši (Solovei), Mitrović, Đoković, M. Stojanović, Mijailović, Abramušić, Gajilović (Vuković), Grbović (Subotić).

Kolubara (Lazarevac): Gudžulić, Cucin, Marjanović, Nikčević (Cvetićanin), Gluščević (Nikolić), Lončar, Živković, Gulan (Milisavljević), Tatomirović, Stanković (Damnjanović), Galvao (Lazarević).

Treba posebno napomenuti da je tokom susreta protiv lazarevačke Kolubare, svoj debitantski nastup u dresu Inđije Toyo Tires zabeležio i mladi sedamnaestogodišnji Luka Dobrijević. On je u igru ušao u 81. minutu čime je zabeležio prveseniorske minute u zeleno-belom dresu inđijskog prvoligaša.

Predstojećeg vikenda Inđiju očekuje zasigurno najvažniji susret u dosadašnjem toku šampionata. Oni će na "Toyo Tires Areni" dočekati Smederevo 1924, ekipu sa kojom u ovom momentu ima identični bodovni saldo i koja može predstavljati i glavnog konkurenta u borbi za plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading