NAKON IZNENAĐUJUĆEG OSTVARENJA NA MARAKANI: Bili smo izuzetno motivisani - krilni napadač izneo recept velikog ostvarenja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.11.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su i "grafosi" dočekali trenutak radovanja.

NAKON IZNENAĐUJUĆEG OSTVARENJA NA MARAKANI: Bili smo izuzetno motivisani - krilni napadač izneo recept velikog ostvarenja! (VIDEO)

Foto: Starsport

Toj jedanaestog dana meseca avgusta ekipa RFK Grafičara je u okviru druge runde prvoligaškog karavana savladala na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" ekipu Jedinstva sa Uba rezultatom 3:0 i zasigurno niko u redovima kluba sa Senjaka nije mogao ni da pomisli da će do narednog trijumfa proteći čak 81 dan.

Odigrali su momci u ljubičastoj sportskoj opremi 12 prvenstvenih mečeva u kojima su zabeležili šest remija i isto toliko poraza i svakako retko ko je mogao da očekuje da će u kup duelu protiv superligaša iz Subotice stići do trijumfa i plasmana među 16 najboljih ekipa Srbije u najmasovnijm takmičenju.

Ipak, "grafosi" su golovima Strahinje Stojanovića i Branka Đukića stigli do pobede rezultatom 2:0, ostavivši subotički Spartak bez očekivanog plasmana u narednu takmičarsku rundu.

Nakon susreta, strelac drugog pogotka Branko Đukić je kratko izjavio:

- Utakmica je bila velikog intenziteta. Uspeli smo da ispunimo sve zadatke koje je trener postavio pred nas. Bili smo izuzetno motivisani i kada tako priđemo utakmici, stvaramo i veliki broj šansi iz kojih su proistekli golovi. Mislim da smo sasvim zasluženo savladali Spartak i plasirali se u narednu rundu Kupa Srbije.

 

 

Veoma važan susret ekipu RFK Grafičara očekuje u nedelju 5. novembra kada će u prestonici dočekati GFK Slobodu iz Užica u meču u kojm domaćin ima imperativ pobede kako bi u samom finišu jeseni stigao do bodova kojima bi pobegao iz zone ispadanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading