SONJA VUKSANOVIĆ PRVI PUT O LUKASOVOM FILMU: Pevačeva bivša supruga poručila samo jedno!

Autor:

Zabava

02.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala da li je odgledala trejler, ali i da li će se pojaviti na zakazaoj premijeri.

SONJA VUKSANOVIĆ PRVI PUT O LUKASOVOM FILMU: Pevačeva bivša supruga poručila samo jedno!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić,Instagram

Sonja Vuksanović bivša supruga poznatog pevača Ace Lukasa, konačno je odlučila da progovori o kontroverznom filmu koji je snimljen po motivima života njenog bivšeg supruga. Iako je nedavno otkriveno da Sonja neće biti zastupljena na filmu, ona je iznela svoje mišljenje i poželela Aci veliki uspeh.

- Nisam pogledala trejler. Ništa nisam ispratila oko svega toga što se dešava, ja i televiziju slabo gledam. Ali, svakako mu želim svu sreću i uspeh koji sledi uz takav film. Ne mogu da vam kažem šta će i kako biti, morala bih prvo da pogledam film, pa onda - izjavila je Sonja kroz smeh za 24sedam. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vuksanović


Iako nije otkrila da li će prisustvovati premijeri filma, Sonja je ostala misteriozna, ostavljajući mnoge u iščekivanju.

Sonja Vuksanović je poznata javnosti kao bivša supruga Ace Lukasa, ali i kao uspešna manekenka i influenserka. Njihov brak bio je propraćen brojnim skandalima i turbulencijama, a razvod je bio još spektakularniji.
Republika

Foto: Instagram

Sonja Vukasnović

Ovaj film, koji nosi naziv "Aca Lukas: Pogledi u tami", već izaziva veliku pažnju javnosti. Snimanje je proteklo u tajnosti, a glavnu ulogu tumači popularni glumac Lazar Ristovski. Film će se baviti životom i karijerom Ace Lukasa, otkrivajući do sada nepoznate detalje iz pevačevog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading