ŠOK PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ: Bila je primorana da se SNIMA u najgorem izdanju, sve obelodanila javno!

Autor:

Zabava

02.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila zbog čega je morala da javno objavljuje svoje video-snimke.

ŠOK PRIZNANJE RADE MANOJLOVIĆ: Bila je primorana da se SNIMA u najgorem izdanju, sve obelodanila javno!

Foto: Republika TV

Rada Manojlović šokirala javnost otvoreno govoreći o neprijatnom iskustvu sa vlasnicima klubova! Pevačica je na popularnoj društvenoj mreži "X" otkrila da su je neki vlasnici klubova terali da snimi video najavu o otkazivanju koncerta, čak i kada je bila teško bolesna.

Rada je pitala svoje pratioce da li odobravaju ovakvo ponašanje vlasnika klubova i tražila iskrene odgovore. Ona je objasnila da je razumela kada su vlasnici klubova tražili reklamnu video najavu za promociju koncerata, ali je bila zgrožena kada su od nje tražili da snimi video u kojem je bolesna, iscrpljena i neprepoznatljiva.

Republika

Foto: YouTube/ Rada Manojlović

Rada Manojlović


- Ovako, ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača 'dragi moji vidimo se tu i tu, dođite da napravimo ludu zurku', to je okej, ali da li odobravate to sto kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže video najavu u kojoj nikakvi, bolesni, čupavi, slinava pod infuzijom, temperaturom ili kakvi već, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkazemo koncert, jer smo bolesni - napisala je ona.
Republika

Foto: twitter.com

Rada Manojlović Twitter objava


- Ono, ležiš, kašlješ, čkiljis očima, naduven, otečen, izgledaš kao da te pregazio brzi voz, ne želis da te bilo ko vidi u takvom izdanju, ne možes ni sam sebe da gledaš, a kamo li da moraš da objaviš takav snimak javno da vide desetine hiljada ljudi. Da li je potreban takav snimak? Zašto nije dovoljno pismeno objašnjenje i izvinjenje, uz napomenu da će biti novog datuma? Ne razumem, eto, ako mogu da čujem vaše mišljenje, baš me zanima, jer pojedini baš, insistiraju iako im ti kažeš da ne da nisi za snimanje, nego ti nije do života - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading